Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Tema 6 – Actiunea aduce rezultate

iunie 16 @ 16:00 - 18:00

100RON

 

Activitati copii

Big Life Journal este un atelier în care, împreună cu copiii vom completa un jurnal cu teme importante pentru a insufla și încuraja o mentalitate de creștere. Copiii vor înțelege că, dacă păstrează o minte deschisă, pot ajunge, prin efortul lor propriu, să realizeze orice își doresc în viață.

Copiii vor primi în timpul atelierului o serie de fișe pe care le completăm împreună. Noi putem ajuta cu scrisul, dar ideile vor fi în totalitate ale copiilor. De asemenea, la fiecare temă, copiii vor asculta o poveste sau două care subliniază lecțiile de reținut din tema în discuție.

În timpul atelierului copiii vor avea un partener de jurnal, cu care vor schimba idei, păreri și experiențe personale despre temele în discuție.
Vă vom invita să ne ajutați prin a fi partenerul de jurnal de acasă. În fiecare săptămână veți primi o scrisoare în care vă explicăm ce este de făcut acasă. (mici lucruri care nu ar trebui să ia mai mult de 15 minute). Veți avea prilejul astfel să petreceți puțin timp cu copilul dumneavoastră și să schimbați idei despre temele din jurnal.
După fiecare atelier veți primi un video în care explic ce am discutat cu copiii în timpul atelierului.

La sfârșitul proiectului copiii vor avea un jurnal completat cu gânduri și idei importante pentru viitorul lor, la care se vor putea întoarce oricând vor dori.

Tema 6: Acțiunea aduce rezultate

Ideea principală:

Când ai o minte deschisă, vei alege să depășești dubiile sau teama prin a face pași mici dar importanți către obiectivele tale.

La sfârșitul acestei lecții copiii vor înțelege că:

  • Acțiunea susținută, indiferent dacă prin pași mai mici sau mai mari, îi va ajuta să-și atingă obiectivele.
  • Nu există un moment perfect pe care să-l aștepți pentru a începe să acționezi pentru îndeplinirea visurilor tale.
  • Pot face pași mici înspre îndeplinirea obiectivelor, învingându-și astfel dubiile sau teama.
  • Pot împărți un obiectiv mare, care pare greu de realizat, în etape mai mici, realizabile.

Adesea vedem doar cum oamenii de succes își trăiesc visurile.

Asta este o lecție importantă pentru copii, pentru că noi nu vedem tot efortul și munca susținută din spatele acestui succes. În această lecție, copiii vor înțelege că a acționa este absolut necesar pentru ca visurile tale să devină realitate.

Copiii vor înțelege că există diferite moduri în care ei își pot realiza visurile, și, mai mult, ei vor fi încurajați să planifice mai mulți pași mai mici și realizabili înspre îndeplinirea unui obiectiv, dacă acesta pare prea mare pentru ei la început.

Dacă doriți să vă înscrieți copilul, vă rog completați formularul de mai jos:

In timpul programului se intampla sa facem fotografii precum si o fotografie de grup la finalul programului. Acestea pot fi folosite pentru website-ul nostru sau pe platformele de Social Media. Nu folosim niciodata numele sau detalii ale copilului. Avem permisiunea dumneavoastra?

Detalii

Data:
iunie 16
Timp:
16:00 - 18:00
Preţ:
100RON
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , ,

Loc de întâlnire

Casa cu rost
Strada Blănari 23, etaj 5/6
București, 030167 România
+ Harta Google
Telefon:
0734 131 377
Sit web:
http://www.casacurost.ro/