Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Tema – Fii Perseverent

octombrie 19 @ 16:00 - 18:00

100RON

Activitati copii

Big Life Journal este un atelier în care, împreună cu copiii vom completa un jurnal cu teme importante pentru a insufla și încuraja o mentalitate de creștere. Copiii vor înțelege că, dacă păstrează o minte deschisă, pot ajunge, prin efortul lor propriu, să realizeze orice îți doresc în viața.

Copiii vor primi în timpul atelierului o serie de fișe pe care le completăm împreună. Noi putem ajuta cu scrisul, dar ideile vor fi în totalitate ale copiilor. De asemenea, la fiecare temă, copiii vor asculta o poveste sau două care subliniază lecțiile de reținut din tema în discuție.

În timpul atelierului copiii vor avea un partener de jurnal, cu care vor schimba idei, păreri și experiențe personale despre temele în discuție.
Vă vom invita să ne ajutați prin a fi partenerul de jurnal de acasă. În fiecare săptămână veți primi o scrisoare în care vă explicăm ce este de făcut acasă. (mici lucruri care nu ar trebui să ia mai mult de 15 minute). Veți avea prilejul astfel să petreceți puțin timp cu copilul dumneavoastră și să schimbați idei despre temele din jurnal.
După fiecare atelier veți primi un video în care explic ce am discutat cu copiii în timpul atelierului.

La sfârșitul proiectului copiii vor avea un jurnal completat cu gânduri și idei importante pentru viitorul lor, la care se vor putea întoarce oricând vor dori.

Tema: Fii perseverent

Ideea principala:

Când ești perseverent, continui să înveți sau să exersezi chiar și dacă îți este greu, sau lucrurile devin mai dificile. Când ai o minte deschisă, îți urmezi obiectivele chiar și dacă apar obstacole. Obstacolele sunt doar oportunități de a insista și de a aplica diferite strategii nu de a renunța.

La sfârșitul acestei lecții, copiii vor învăța:

  • Creierul nostru este ca un  mușchi care poate crește și deveni mai puternic
  • A învăța și a exersa sunt elemente importante în a fi perseverent
  • Când ceva nu merge bine, ei se vor uita la asta ca la o oportunitate de creștere sau ca la o lecție.

Dacă doriți să vă înscrieți copilul, vă rog completați formularul de mai jos:

In timpul programului se intampla sa facem fotografii precum si o fotografie de grup la finalul programului. Acestea pot fi folosite pentru website-ul nostru sau pe platformele de Social Media. Nu folosim niciodata numele sau detalii ale copilului. Avem permisiunea dumneavoastra?

 

Detalii

Data:
octombrie 19
Timp:
16:00 - 18:00
Preţ:
100RON
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Casa cu rost
Strada Blănari 23, etaj 5/6
București, 030167 România
+ Harta Google
Telefon:
0734 131 377
Sit web:
http://www.casacurost.ro/