Loading Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

SoulKids QuickStart pentru pre-adolescenți și adolescenți 12-15 ani

martie 9 @ 10:00 - 13:00

150RON

După aproape 1 an de ateliere SoulKids în Romania, și mai mult de 2 ani în Singapore, sunt acum convinsă de impactul și eficacitatea cu care ele ajung în sufletele copiilor și părinților laolaltă.

SoulKids este un program gândit de un om foarte înțelept, care a transformat în povești simple și pe înțelesul tuturor cele mai adânci concepte ale psihologiei. Vikas Malkani, spune despre înțelepciune că este cea care ne arată calea cea mai scurtă spre obiectivul nostru și că înțelepciunea va face lucrurile din viața ta simple și nu complicate. Înțelepciunea îți va aduce claritate și îți va arăta pas cu pas cum să îți atingi potențialul.

Filozofia SoulKids este că fiecare dintre noi ne naștem cu un potențial, cu o promisiune, și dacă vom reuși să ajungem să aducem la suprafață acest potențial, atunci vom fi fericiți și vom avea succes în ceea ce facem.

În Singapore, acest program a fost multiplu premiat și a adus beneficii tuturor celor care au participat. Până acum, mai mult de 100 de copii s-au bucurat de beneficii și aici în România.

Poveștile SoulKids se aplică tuturor, de la 6 la 96 de ani, și de aceea simt nevoia să propun acest atelier pentru pre-adolescenți și adolescenți. Această perioadă din viața noastră este plină de provocări.

 • multă presiune la școală, competitivitate, note, teme
 • examene
 • crize de identitate (cine sunt și ce vreau să fac în viață)
 • revoltă împotriva autorității părinților
 • presiunea colegilor și nevoia de a fi aprobat
 • social media
 • dependența de tehnologie
 • conturarea personalității – suntem din ce în ce mai puțin flexibili
 • trecerea de la Școala Generală la Liceu

Toate astea vor pune presiune foarte mare asupra lor, și este nevoie de înțelepciune și o mentalitate flexibilă pentru a ști cum să preluăm controlul și să nu ne lăsăm copleșiți.

Atelierul SoulKids Quickstart lucrează pe câteva concepte simplu de înțeles, dar care pot avea un impact major în echilibrul nostru emoțional. Înțelepciune la putere maximă aș putea spune.

 • Cum să avem mereu o minte deschisă, să nu ne împotrivim schimbărilor când acestea apar, ci mai degrabă să le vedem ca pe oportunități. Să credem despre noi că ne putem dezvolta cu efort. Să acceptăm provocări. Să fim deschiși la feedback constructiv. Să ne dorim să învățăm lucruri noi. Să nu ne temem de greșeală ci să o vedem ca pe o lecție.
 • Cum să ne uităm la ce ne face pe noi speciali și să nu ne comparăm cu altcineva. Să credem despre noi că suntem unici și speciali așa cum suntem noi.
 • Cum să fim perseverenți, să spunem da oportunităților care ne apar în cale și să ducem până la capăt ce am început.
 • Cum stă în puterea noastră să cultivăm gândurile noastre pozitive și să le ignorăm pe cele negative.
 • Ce este încrederea în sine (concept și body language)
 • Cum să lucrăm în echipă. Ce este o echipă, cum funcționează, care sunt rolurile. Ce facem când suntem lideri și ce facem când suntem coechipieri.
 • Cum ceea ce spunem se întoarce la noi de 1000 de ori. Dacă vrem să auzim în jurul nostru cuvinte frumoase, trebuie să spunem noi întâi cuvinte frumoase.

Totul se întâmplă într-un mediu destins, fără să judecăm în nici un fel și fără clasificări. Nu există corect sau greșit, toată lumea participă, și ajungem împreună la concluzii. Ei vor descoperi lecțiile pentru ei în urma discuțiilor dintre povești și a activităților.

Vă aștept cu drag și vă stau la dispoziție pentru lămuriri suplimentare.

Dacă doriți să vă înscrieți copilul, vă rog să completați formularul de mai jos

Copilul dumneavoastra are vreo alergie? Daca da va rugam sa specificati aici.
Copilul dumneavoastra are o dieta specifica? Daca da va rugam specificati.
Copilul dumneavoastra trebuie sa ia vreun medicament in timpul cursului? Daca da va rugam sa specificati ce medicament si dozajul.
In timpul programului se intampla sa facem fotografii precum si o fotografie de grup la finalul programului. Acestea pot fi folosite pentru website-ul nostru sau pe platformele de Social Media. Nu folosim niciodata numele sau detalii ale copilului. Avem permisiunea dumneavoastra?

 

Detalii

Data:
martie 9
Timp:
10:00 - 13:00
Preţ:
150RON
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,

Loc de întâlnire

Education Point
Strada Mendeleev, Nr 7, Sector 1
Bucuresti, 010361 România
+ Harta Google