Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SoulKids QuickStart-Ludotech- 17 Martie

martie 17 @ 16:30 - 19:30

210RON
Atelier de Life-skills

Incredere in sine, Perseverența, Lucrul in Echipă, Gândire pozitivă, Minte deschisa

Sunt unic, special si extraordinar!

SoulKids este un program gândit de un om foarte înțelept, care a transformat în povești simple și pe înțelesul tuturor cele mai adânci concepte ale psihologiei. Vikas Malkani, spune despre înțelepciune că este cea care ne arată calea cea mai scurtă spre obiectivul nostru și că înțelepciunea va face lucrurile din viața ta simple și nu complicate. Înțelepciunea îți va aduce claritate și îți va arăta pas cu pas cum să îți atingi potențialul.

Filozofia SoulKids este că fiecare dintre noi ne naștem cu un potențial, cu o promisiune, și dacă vom reuși să ajungem să aducem la suprafață acest potențial, atunci vom fi fericiți și vom avea succes în ceea ce facem.

În Singapore, acest program a fost multiplu premiat și a adus beneficii tuturor celor care au participat. Până acum, mai mult de 100 de copii s-au bucurat de beneficii și aici în România.

Atelierul SoulKids Quickstart lucrează pe câteva concepte simplu de înțeles, dar care pot avea un impact major în echilibrul nostru emoțional. Înțelepciune la putere maximă aș putea spune.

Puncte esențiale:

  • Ce înseamnă să ai o minte deschisă și cum dacă faci lucruri noi te ajută să te dezvolți
  • Despre încredere în sine, concept și body language
  • Uită-te la ce te face pe tine special și nu te compara cu alții
  • Gândire pozitivă vs gândire negativă
  • Ce înseamnă și la ce ajută lucrul în echipă
  • Cum să fii perseverent și să nu te dai bătut
  • Cum dacă vrei să auzi cuvinte frumoase, trebuie să spui tu întâi cuvinte frumoase.

Testimoniale copii: 

Testimoniale parinti:

“ În legătură cu programul, vă spun că rezultatele s-au văzut încă din prima zi, în care mi s-au părut mai organizat și mai dispus să-și aranjeze treburile și după, să se joace pe consolă.

A prins repede principiile SoulKIds, iar noi aducem aminte în fiecare dimineață că este ,,unic, special și extraordinar” și că trebuie să și învingă frica în legătură cu Ionuț (colegul care îl necăjește).”

“ Mă bucur mult că a participat Cezar la workshop. I-a plăcut foarte mult atelierul și grupul. Întradevăr îmi confirmați că ceea ce presupun eu despre el este și adevărat și nu doar mie mi se pare că este un copil echilibrat și înțelept. Îl încurajez constant și o voi face și mai mult în continuare.

Cu drag ne vom mai revedea pe viitor și cu el la ateliere.

Mulțumim mult de suport.”

Eva a fost extrem de încântată de curs și déjà aplică o mare parte din lucrurile pe care le-a învățat. Într-adevăr a fost impresionata de povestea celor 2 căței și i-a rămas bine întipărită în cap ideea de « pe care îl hrănești acela câștigă, dar niciunul nu dispare pt că este normal să existe cele 2 forțe în orice om. <..>

Mulțumesc încă o dată pentru acest curs minunat, pentru pasiunea pe care o depuneți și din punctul Evei de vedere nu pare să fie ceva de îmbunătățit.

„Lara mi-a spus să vă transmit că s-a simțit foarte bine și cel mai mult i-au plăcut poveștile! Am încurajat să spună și dacă nu i-a plăcut ceva, ca sa puteți să adaptați programul din mers; mi-a spus ca i-a plăcut tot! 

Asa ca…ne vom revedea cu siguranță, Lara abia așteaptă!”

„Andru a fost foarte încântat; l-au impresionat atât conținutul poveștilor,  cât și stilul de povestire și joculețele. Mi-a spus povestea mării și a felului în care o privim, povestea vorbelor care se întorc, a celor doi câini pe care ii hrănim, povestea furnicilor s.a.  A ieșit plin de energie bună, deși era după o zi foarte plină, cu destulă agitație în prima parte a ei. Ne dorim amândoi să revină în grupul din iunie!”

Pentru a vă înscrie copilul la acest program vă rog să completați formularul de mai jos:

Copilul dumneavoastra are vreo alergie? Daca da va rugam sa specificati aici.
Copilul dumneavoastra are o dieta specifica? Daca da va rugam specificati.
Copilul dumneavoastra trebuie sa ia vreun medicament in timpul cursului? Daca da va rugam sa specificati ce medicament si dozajul.
In timpul programului se intampla sa facem fotografii precum si o fotografie de grup la finalul programului. Acestea pot fi folosite pentru website-ul nostru sau pe platformele de Social Media. Nu folosim niciodata numele sau detalii ale copilului. Avem permisiunea dumneavoastra?

Detalii

Data:
martie 17
Timp:
16:30 - 19:30
Preţ:
210RON
Eveniment Tags:
, , , , ,

Loc de întâlnire

Ludotech
Intrarea Școala Herăstrău 1C
Bucuresti, Sector 1 014153 România
+ Harta Google