Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Tema 4 – Tu nu ești lucrurile pe care le ai

mai 25 @ 11:00 - 13:00

100RON

Big Life Journal este un atelier în care, împreună cu copiii vom completa un jurnal cu teme importante pentru a insufla și încuraja o mentalitate de creștere. Copiii vor înțelege că, dacă păstrează o minte deschisă, pot ajunge, prin efortul lor propriu, să realizeze orice își doresc în viață.

Copiii vor primi în timpul atelierului o serie de fișe pe care le completăm împreună. Noi putem ajuta cu scrisul, dar ideile vor fi în totalitate ale copiilor. De asemenea, la fiecare temă, copiii vor asculta o poveste sau două care subliniază lecțiile de reținut din tema în discuție.

În timpul atelierului copiii vor avea un partener de jurnal, cu care vor schimba idei, păreri și experiențe personale despre temele în discuție.
Vă vom invita să ne ajutați prin a fi partenerul de jurnal de acasă. În fiecare săptămână veți primi o scrisoare în care vă explicăm ce este de făcut acasă. (mici lucruri care nu ar trebui să ia mai mult de 15 minute). Veți avea prilejul astfel să petreceți puțin timp cu copilul dumneavoastră și să schimbați idei despre temele din jurnal.
După fiecare atelier veți primi un video în care explic ce am discutat cu copiii în timpul atelierului.

La sfârșitul proiectului copiii vor avea un jurnal completat cu gânduri și idei importante pentru viitorul lor, la care se vor putea întoarce oricând vor dori.

Tema 4: Tu nu ești lucrurile pe care le ai

Ideea principală:

Calitățile, gândurile, ideile, atitudinea și acțiunile noastre determină cine suntem și sunt mai importante decât ceea ce posedăm. Când avem o minte deschisă, înțelegem că dezvoltarea inteligenței, a talentelor și a caracterului nostru vor determina ce fel de persoane suntem.

La sfârșitul atelierului copiii vor înțelege că:

  • Fiecare persoana are calități speciale.
  • Calitățile, atitudinea și acțiunile noastre determină locul nostru în lume.
  • Lucrurile pe care le posedăm nu determină valoarea noastră

Dacă doriți să vă înscrieți copilul, vă rog completați formularul de mai jos:

In timpul programului se intampla sa facem fotografii precum si o fotografie de grup la finalul programului. Acestea pot fi folosite pentru website-ul nostru sau pe platformele de Social Media. Nu folosim niciodata numele sau detalii ale copilului. Avem permisiunea dumneavoastra?

 

Detalii

Data:
mai 25
Timp:
11:00 - 13:00
Preţ:
100RON
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Ludotech
Intrarea Școala Herăstrău 1C
Bucuresti, Sector 1 014153 România
+ Harta Google