fbpx

Life Coaching pentru copii cu metoda SoulKids

Daca vrei sa afli mai mult despre Life Coaching cu metoda SoulKids:

Care este diferența intre programele de grup și coaching?

Individual Coaching este un program de lucru 1 la 1 cu copilul pentru a atinge obiective specifice, stabilite în prealabil cu părintele. Diferența dintre Mentor și Coach este că Mentorul inspira, lucrează pe concepte generale cum ar fi încrederea în sine sau gândirea pozitiva în timp ce Coach-ul  lucrează cu copilul pe anumite zone specifice și are obiective care sunt măsurabile.

Cum se desfășoară procesul de coaching?

SoulKids Coaching este un concept dezvoltat de Vikas Malkani pentru a sprijini dezvoltarea copilului în toate aspectele sale. Se concentrează pe obiective specifice și atingerea lor prin folosirea de instrumente practice, gândite de creatorul SoulKids, pentru a motiva copilul să facă pașii necesari spre schimbarea în bine.
SoulKids Coaching este orientat spre rezultate cât mai rapide, precum și pe a crea o legătură constructivă intre copil și coach.
Instrumentele folosite sunt extrem de simple și eficiente, ele pot aduce rezultate vizibile fie imediat fie într-un interval de timp în funcție de specificul fiecărui copil.

Ce fel de probleme se pot atinge?

Ședințele de coaching sunt gândite pentru a ajuta copilul în probleme emoționale, de comportament sau sociale. Copiii sunt adesea expuși unor situații care creează stres pentru ei cum ar fi schimbări în mediul școlar sau familial. Situații neplăcute cum ar fi bullying sau comentarii negative. Copilul poate avea un nivel scăzut de încredere în sine sau performanță școlară sub așteptări.
Instrumentele SoulKids sunt croite special pentru a lucra cu oricare din aceste situații. Ele au un mare impact și oferă copilului soluții practice pentru a-și îmbunătăți, înțelege și controla emoțiile.

Vezi aici calendarul Inapoi la Pagina Principala

Daca vrei sa afli mai mult despre Life Coaching cu metoda SoulKids: