Testimoniale

Atelier SoulKids Self-confidence

Atelierul SoulKids Self-confidence

Atelier dezvoltare personala copiiAtelier dezvoltare personala copiiAtelier dezvoltare personala copiiAtelier dezvoltare personala copiiAtelier dezvoltare personala copiiAtelier dezvoltare personala copiiAtelier dezvoltare personala copiiAtelier dezvoltare personala copiiAtelier dezvoltare personala copii

Primul Atelier SoulKids Self-confidence

Primele Ateliere SoulKids de Life-skills pentru copii din 19 mai si 2 iunie au fost un succes:

Activitati copiiDezvoltare Personala CopiiDezvoltare Personala CopiiActivitati copiiDezvoltare personala copiiActivitati Copii

Iată ce au spus copiii:

Iată ce au spus părinții:

„Lara mi-a spus să transmit că s-a simțit foarte bine și cel mai mult i-au plăcut poveștile! Am încurajat să spună și dacă nu i-a plăcut ceva, ca sa puteți să adaptați programul din mers; mi-a spus ca i-a plăcut tot! 
Asa ca…ne vom revedea cu siguranță, Lara abia așteaptă!”


„Andru a fost foarte încântat; l-au impresionat atât conținutul poveștilor,  cât și stilul de povestire și joculețele. Mi-a spus povestea mării și a felului în care o privim, povestea vorbelor care se întorc, a celor doi câini pe care ii hrănim, povestea furnicilor s.a.  A ieșit plin de energie bună, deși era după o zi foarte plină, cu destulă agitație în prima parte a ei. Ne dorim amândoi să revină în grupul din iunie!”


„Sunt foarte incantat de experianta acestui curs. 
Inca de ieri seara, Rares a spus in masina 5 povesti.
 Am fost incantat de concluziile lui, despre faptul ca trebuie sa ne acceptam si sa ne bucuram pentru felul in care suntem.
 „Suntem unici!”
 Despre ce ganduri transmiti, pentru ca ti se intorc inzecit.
Dar de astazi dimineata Rares este un alt copil. 
Dimineata obisnuia, imediat ce s-a trezit sa se joace pe telefon si sa manance in pat, dar in aceasta dimineata, s-a trezit, si-a facut patul, s-a spalat pe dinti singur, s-a dus in camera lui si s-a schimbat de haine, si-a preparat lapte cu cereale, si le-a incalzit singur la cuptorul cu microunde si a mancat, toate acestea fara sa-i spuna cineva, . 
 Ce sa spun, este un alt copil.” 


„Lui Luca i-au placut foarte tare povestile, pe care ni le-a spus si noua cu mult entuziasm. De obicei, el nu este incantat de multe lucruri, dar atelierul de povesti l-a captivat. Si-a exprimat dorinta de a mai participa la acest program.
Multumim mult si asteptam cu interes urmatoarele activitati!”


„Va multumim si noi pentru ideea frumoasa si originala pe care o aduceti in Bucuresti, e ceva cu totul nou si inedit pentru copii. Larisa a fost foarte incantata de program, de povesti, si-a exprimat categoric dorinta de a participa la evenimente urmatoare. I-a placut mult de dumneavoastra, de calmul si linistea emanate. Nu a avut nimic de obiectat, niciun aspect negativ. 
Asteptam cu interes evenimentele urmatoare.”


„Va multumesc si eu pentru feedback, l-am inscris aseara si la sesiunea urmatoare tocmai pentru ca am discutat cu el despre experienta de ieri,  i-am citit descrierea urmatorului modul si a fost categoric in privinta reluarii experientei cu Dvs.
A povestit cu drag despre ceea ce a invatat prin povesti, era incantat ca i s-a confirmat ieri ceea ce noi ii spuneam acasa (ca suntem unici si speciali si avem fiecare valoarea noastra adusa de aceasta unicitate, ca nu e nimic rau in a gandi “out of the box”).”Găsiți aici calendarul cu Atelierele SoulKids de Life-skills pentru copii viitoare:

Vezi aici calendarul