fbpx

8 motive importante pentru care copilul tău să participe la Atelierele SoulKids

SoulKids nu este un atelier de dezvoltare personală, este o experiență care se adresează sufletului copilului și nu minții. ‘Soul’ înseamnă în accepțiunea creatorului programului potențial, resursele cu care copilul se naște și care stau acolo înăuntrul lui. SoulKids va face diferența între ce este copilul tău acum, și ceea ce poate fi. Programul a fost creat în Singapore, a primit numeroase premii și de acolo s-a împrăștiat în toată lumea prin mentorii SoulKids.
Pentru prima dată în România, după multe ateliere care au avut aici mare succes, SoulKids își face loc în calendarele părinților. Feedbackul primit atât de la copii cât și de la părinți a fost extraordinar, ceea ce mă încurajează să continui.

Iată aici ce face SoulKids pentru copilul dumneavoastră:

  1. La SoulKids copiii își vor îmbunătăți stima de sine și încrederea în sine. Vor învăța abilitățile necesare pentru a fi fericiți și a avea succes în viață.
  2. Ei vor învăța cum lucrează mintea lor. Vor învăța cum să-și identifice punctele forte și să construiască pe ele pentru a atinge excelența.
  3. Ei vor învăța să fie buni lideri, dar și să fie de ajutor și să dea ce e mai bun pentru binele echipei când au rolul de coechipieri. Vor învăța să recunoască importanța lucrului în echipa.
  4. Ei vor descoperi importanța comunicării eficiente, și își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare.
  5. Ei vor deveni conștienți de faptul că potențialul lor este nelimitat, și vor învăța să recunoască și să elimine prejudecățile care ii limitează. Vor învăța să se concentreze pe un obiectiv, și sa fie motivați pentru îndeplinirea acestuia.
  6. Ei vor învăța că pot crea viața pe care și-o doresc, și să-și asume responsabilitatea pentru aceasta.
  7. Ei vor învăța să aibă o minte deschisă, și să învețe de la oricine și orice ne înconjoară. Viața devine în sine un profesor, după cum învățarea și dezvoltarea personala devin un mod de viață.
  8. Ei se vor distra de minune jucându-se și ascultând povești, dar în același timp vor învăța lecții esențiale pentru viitorul lor.

SoulKids este un program interactiv, dinamic și care are foarte mare impact asupra copiilor. Pentru ca fiecare copil să primească atenție personalizată, grupele vor fi de maxim 8 copii.

Dăruiți copilului dumneavoastră experiența SoulKids și veți vedea diferența.

[maxbutton id=”4″ ]