Loading Evenimente

« Toate Evenimente

17 Calități pentru Secolul 21 – Minte deschisă

septembrie 20 @ 12:30 - octombrie 4 @ 13:30

225RON

Pentru copii de 7-12 ani, grup de max 3 copii.

3 ore de coaching, în fiecare duminică: 20 Sep, 27 Sep și  04 Oct 12:30-13:30

**** Atelierul se va desfășura online pe platforma Zoom***

O minte deschisă este o calitate esențială pentru viitorul copilului tău. Atunci când el are o minte deschisă, experiența lui de viață va fi mai bogată, el va fi flexibil și creativ.

De ce unii copii sunt deschiși la nou, iar alții văd experiențele noi ca fiind ceva negativ?

De ce unii copii sunt flexibili și se adaptează, iar alți copii sunt stresați în orice situație care nu le este familiară?

Înțelepciunea spune ca noi nu vedem realitatea așa cum este ea, ci o vedem așa cum suntem noi. Fiecare eveniment care ni se întâmplă, orice experiență pe care o avem, orice dificultate pe care o întâmpinăm, orice noutate, este trecută prin filtrul minții noastre. Noi dăm o interpretare, și acea interpretare va fi adevărată pentru noi chiar dacă realitatea este diferită.

Putem noi controla ce se întâmplă în jurul nostru? Nicidecum. Atunci când încercăm asta, vom fi cu siguranță sortiți eșecului.

Schimbarea este inevitabilă, și experiența ultimilor ani ne spune că viața noastră se va schimba radical într-un ritm din ce în ce mai alert. Singura strategie câștigătoare în astfel de situație este să fim flexibili și să ne adaptăm.

În momente de schimbare, nu va câștiga cel mai bun, și nici cel mai puternic, va câștiga cel mai flexibil.

Atunci când mentalitatea îl ajută, copilul tău va fi fericit și va avea succes, indiferent ce schimbări aduce viitorul.

Ajută-l pe copilul tău să înțeleagă ce înseamnă să aibă o minte deschisă.

SoulKids îl va ajuta pe copilul tău:

 • Să înțeleagă că atunci când are o minte deschisă va primi mai mult de la viața lui
 • Să înțeleagă în ce situații concrete are o minte deschisă, și în ce situații concrete nu are o minte deschisă (și cum să schimbe explicația pe care și-o dă în mintea lui)
 • Cum să găsească soluții în loc să se plângă atunci când întâmpină dificultăți.
 • Cum să vadă greșeala ca pe o lecție
 • Cum să-și depășească limitele și să încerce să facă lucruri din ce în ce mai dificile.
 • Cum să nu se teamă de eșec.
 • Cum să privească o situație din mai multe puncte de vedere

Despre programul de Life-coaching pentru copii marca SoulKids

 

17 calități pentru Secolul 21, este un program de Life coaching pentru copii marca SoulKids, care își propune să-l echipeze pe copilul tău cu abilități esențiale pentru ca el să fie fericit și să aibă succes în ce-și propune.

Aceste calități sunt considerate de creatorii SoulKids esențiale pentru viitorul copiilor. Un copil echipat cu aceste calități va avea instrumentele necesare pentru a se adapta și a depăși, ba chiar a considera oportunități, orice schimbări ne așteaptă în viitor. În condiții de incertitudine și schimbări majore, nu rezistă cel mai puternic și nici cel mai bun, ci cel mai flexibil.

Nu aștepta ca școala să-i dea aceste calități copilului tău, asigură-te că el le dobândește în așa fel încât să înțeleagă valoarea și utilitatea lor, după cum și să știe exact ce să facă pentru a integra aceste calități în viața lui de zi cu zi.

Filozofia SoulKids este că fiecare copil este unic și special așa cum este

Eu mă voi asigura că fiecare va primi și înțelege aceste calități la nivelul la care este, și într-un limbaj pe care îl înțelege cel mai bine, folosind exemple concrete din viața lui pentru a sublinia lecțiile care se desprind din povești.

Coachingul are și o componentă de responsabilizare, ceea ce presupune faptul că ei vor trebui să aplice făcând câteva lucruri simple acasă.

Coachingul se poate face individual sau în grupe mici de până la 3 copii (grupați pe categorii de vârstă), pentru ca impactul să fie unul maxim.

Calitățile pe care lucrez cu copiii sunt: Încrederea în sine, Reziliență, Perseverență, Determinare, Atenție, Viziune, Leadership, Auto-cunoaștere, Minte deschisă, Lucrul în echipă, Colaborare, Mindfulness, Empatie, Creativitate, Fericire, Succes, Curiozitate.

Pentru fiecare calitate se alocă 3 ședințe de coaching de câte o oră, în care copilul va înțelege:

 1. Ce înseamnă calitatea și importanța ei în viața noastră
 2. În ce măsură aplică deja în viața lui această calitate, și unde ne propunem să ajungem.
 3. Care sunt instrumentele pentru ca el să aplice efectiv această calitate în viața de zi cu zi, astfel încât să vadă o schimbare.
 4. Responsabilizare, câteva lucruri concrete de făcut între ședințele de coaching.

Pentru a-l înscrie pe copilul tău, te rog să completezi formularul de mai jos:

Detalii

Începere:
septembrie 20 @ 12:30
Se termină:
octombrie 4 @ 13:30
Preţ:
225RON
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,