Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

17 Calități pentru Secolul 21 – Reziliență – 8-12 ani

decembrie 5 @ 18:30 - 20:00

225RON
17 calitati pentru secolul 21 rezilienta

17 Calități pentru Secolul 21 – Reziliență – 8-12 ani

3 ședințe de Life coaching luni, 5, 12, 19 dec, 18:30-20:00, online pe Zoom 17 calități pentru Secolul 21, este un program de Life coaching pentru copii marca SoulKids, care își propune să-l echipeze pe copilul tău cu abilități esențiale pentru ca el să fie fericit și să aibă succes în ce-și propune.

Aceste calități sunt considerate de creatorii SoulKids esențiale pentru viitorul copiilor. Un copil echipat cu aceste calități va avea instrumentele necesare pentru a se adapta și a depăși, ba chiar a considera oportunități, orice schimbări ne așteaptă în viitor. În condiții de incertitudine și schimbări majore, nu rezistă cel mai puternic și nici cel mai bun, ci cel mai flexibil.

Nu aștepta ca școala să-i dea aceste calități copilului tău, asigură-te că el le dobândește în așa fel încât să înțeleagă valoarea și utilitatea lor, după cum și să știe exact ce să facă pentru a integra aceste calități în viața lui de zi cu zi.

Filozofia SoulKids este că fiecare copil este unic și special așa cum este el, eu mă voi asigura că el va primi și înțelege aceste calități la nivelul la care este, și într-un limbaj pe care îl înțelege cel mai bine, folosind exemple concrete din viața lui pentru a sublinia lecțiile care se desprind din povești.

Coachingul are și o componentă de responsabilizare, ceea ce presupune faptul că ei vor trebui să aplice făcând câteva lucruri simple acasă.

Calitățile pe care lucrez cu copiii sunt: Încrederea în sine, Reziliență, Perseverență, Determinare, Atenție, Viziune, Leadership, Auto-cunoaștere, Minte deschisă, Lucrul în echipă, Colaborare, Mindfulness, Empatie, Creativitate, Fericire, Succes, Curiozitate.

Pentru fiecare calitate se alocă 3 ședințe de coaching de câte 90 de minute în care vom răspunde următoarelor întrebări:

 1. Ce înseamnă calitatea și cu ce mă ajută ea în mod concret?
 2. Am eu această calitate deja? Cum o descopăr și cum o cultiv?
 3. Cum să folosesc această calitate în viața mea de zi cu zi pentru a vedea o diferență?

Reziliență

Reziliența este capacitatea noastră de a accepta și a ne adapta schimbării, abilitatea de a depăși cu succes orice circumstanțe pe care viața ni le aduce. Ea nu înseamnă să rezist, ci să fiu flexibil. Este acea stabilitate interioară care mă ajută să navighez în vreme de furtună. În vremuri de mari schimbări reziliența este esențială, pentru că ea îl ajută pe copil să abordeze dintr-o perspectivă pozitivă situațiile noi, îl ajută să gândească în termeni de a găsi soluții în loc să se lase copleșit.

Iată care sunt punctele principale pe care le voi aborda în cele 3 ședințe de Life coaching:

 • Cum să cultiv Optimismul pentru a deveni mai Rezilient
 • Cum fiecare problemă are o soluție. Problem solving.
 • Eu nu sunt gândurile mele, cum să identific și să elimin gândirea catastrofică
 • Cum să identific și să schimb explicațiile pe care mi le dau când nu reușesc
 • Povești despre cum reziliența i-a ajutat pe oamenii de succes să schimbe lumea
 • Cum să cred că pot să contribui la lumea în care trăiesc
 • Cum să înțeleg ce pot controla și ce nu pot controla în viața mea
 • Cum să nu mă opun ci să mă adaptez unei situații
 • Cum să înțeleg că dacă schimb perspectiva, voi putea vedea diferit o situație

Bonus: La sfârșitul celor 3 ședințe acord părinților o sesiune de coaching pentru ca ei să poată aplica împreună cu copiii lecțiile învățate, astfel încât ei să poată vedea o diferență în viața lor.

Dacă vrei să îl înscrii pe copilul tău la cele 3 ședințe de coaching, te rog să completezi formularul de mai jos:

Detalii

Dată:
decembrie 5
Oră:
18:30 - 20:00
Cost:
225RON
Etichete Eveniment:
, ,