Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Big Life Journal – Urmeaza-ti inima

decembrie 8 @ 9:00 - 11:00

100RON

Activitati copii

Big Life Journal este un atelier în care, împreună cu copiii vom completa un jurnal cu teme importante pentru a insufla și încuraja o mentalitate de creștere. Copiii vor înțelege că, dacă păstrează o minte deschisă, pot ajunge, prin efortul lor propriu, să realizeze orice îți doresc în viața.

Copiii vor primi în timpul atelierului o serie de fișe pe care le completăm împreună. Noi putem ajuta cu scrisul, dar ideile vor fi în totalitate ale copiilor. De asemenea, la fiecare temă, copiii vor asculta o poveste sau două care subliniază lecțiile de reținut din tema în discuție.

În timpul atelierului copiii vor avea un partener de jurnal, cu care vor schimba idei, păreri și experiențe personale despre temele în discuție.
Vă vom invita să ne ajutați prin a fi partenerul de jurnal de acasă. În fiecare săptămână veți primi o scrisoare în care vă explicăm ce este de făcut acasă. (mici lucruri care nu ar trebui să ia mai mult de 15 minute). Veți avea prilejul astfel să petreceți puțin timp cu copilul dumneavoastră și să schimbați idei despre temele din jurnal.
După fiecare atelier veți primi un video în care explic ce am discutat cu copiii în timpul atelierului.

La sfârșitul proiectului copiii vor avea un jurnal completat cu gânduri și idei importante pentru viitorul lor, la care se vor putea întoarce oricând vor dori.

Tema: Urmează-ți inima

Ideea principală:

Atunci când ai o minte deschisă, îți vei asculta vocea interioară, și te vei întreba ce simți înainte să iei o decizie.

La sfârșitul acestei lecții copiii vor înțelege că:

  • Este un lucru bun să fie atenți la emoțiile și gândurile lor. 
  • Ei se pot întreba ‘Ce simt despre situația asta?’ înainte să ia o decizie și să acționeze.
  • Atunci când își ascultă vocea interioară, ei vor fi ghidați în a face alegerile care li se potrivesc cel mai bine, și în a-și urma și duce la îndeplinire visurile.

Scopul lecției este să îi inspirăm pe copii să aibă încredere și să asculte ce le spun vocea interioară și intuiția lor.

Dacă doriți să vă înscrieți copilul, vă rog completați formularul de mai jos:

In timpul programului se intampla sa facem fotografii precum si o fotografie de grup la finalul programului. Acestea pot fi folosite pentru website-ul nostru sau pe platformele de Social Media. Nu folosim niciodata numele sau detalii ale copilului. Avem permisiunea dumneavoastra?

 

Detalii

Data:
decembrie 8
Timp:
9:00 - 11:00
Preţ:
100RON
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

After School Melba
Str Lanariei, 117
Bucuresti, România
+ Harta Google