Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs de Teatru pentru copii – Emoții, Creativitate, Joc

septembrie 23 @ 10:30 - 11:40

400RON

Curs de Teatru pentru copii – Emoții, Creativitate, Joc

Din două în două săptămâni, sâmbătă 10:30-11:40, fizic la Casa cu Rost, începând cu 23 septembrie.
Cost pe pachet de 4 ședințe/400 RON
La cursul de teatru pentru copii pe care vi-l propunem la Casa cu Rost, micuții vor fi îndrumați, într-un mod amuzant, distractiv şi original de un lector cu vastă experiență în tehnicile de arta actorului și psihoterapie. Este unul din inițiatorii și promotorii acestei forme de art-terapie prin joc.

Ce vom învăța?

  • Vom învăța cum să ne folosim tehnicile de arta actorului pentru a ne autocunoaşte, pentru a ne dezvolta armonios.
  • Tehnicile şi jocurile din metodele de pregătire ale actorilor, combinate cu explicațiile psihologice ne vor ajuta să înțelegem cum funcționăm.
  • Copiii vor învăța cum să capete un mai bun control asupra lor, ceea ce Îi va ajuta să se integreze mai ușor în mediile în care ei interacționează.
    Acest proces duce la o creștere a confortului personal şi deci, la o naturaleţe sporită, care le va permite să reducă stresul şi să fie mai eficienți şi mai empatici dar și mai plăcuți în grupurile lor de referință.

Beneficiile cursurilor de teatru pentru copii

Acest modul este creat special pentru copiii societății de astăzi. Vom consolida încrederea în sine, creativitatea, imaginația, sociabilitatea, puterea de convingere, de concentrare și spiritul empatic.
Inteligența emoțională se va dezvolta cu ajutorul poveștilor și a interacțiunilor directe cu restul colegilor. Nu lăsăm mai prejos nici atenția distributivă și buna coordonare.
Cursul de actorie, unic în felul sau, terapeutic din punct de vedere fizic și psihic, dă posibilitatea elevului prin antrenament să devina o fire puternica, energica, oferindu-i siguranța și ușurința de a lua decizii rapide și eficiente în orice situație .
Rezolvăm probleme precum: timiditatea, complexul de inferioritate, depresiile, anxietatea, starea de agitație și de stres cotidian.
În urma cursului, copilul își dezvoltă spontaneitatea, fantezia, capacitatea de exrpimare a gândurilor, astfel încât la absolvire este pregătit pentru a dovedi că este un vârf indiferent de opțiunile sale în viață.
Va putea să se comporte într-un colectiv, să atragă atenția și să se armonizeze acolo unde își va desfășura activitatea.
Cursul este susținut de Ioana Târziu, psiholog, psihoterapeut, consilier vocațional și profesor cu o formare de peste 15 ani în dramaterapie și arta actorului, în lucrul cu copiii.
Dana Ilieș –  Life coach pentru copii și adolescenți

Dacă vrei să îl înscrii pe copilul tău la cursul de teatru, te rog să completezi formularul de mai jos:

Detalii

Dată:
septembrie 23
Oră:
10:30 - 11:40
Cost:
400RON
Etichete Eveniment:
, , ,