Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Educație cu ROST – Abilități pentru viitor

octombrie 7 @ 11:40 - 12:50

1100RRON
educatie cu rost

Educație cu ROST – Abilități pentru viitor

Începem sâmbătă, 7 octombrie la ora 11:40, iar ședințele vor fi bilunare, cu pauză când sunt vacanțe școlare. Cursul se desfășoară fizic la Casa cu Rost, str Traian 168, București.

Cu bucurie vă prezentăm programul „Educație cu ROST – Abilități pentru viitor”, o inițiativă inovatoare care își propune să inspire și să pregătească tinerii pentru provocările și oportunitățile secolului XXI.

Cu 12 sesiuni captivante, acest program este conceput pentru a dezvolta abilitățile esențiale pentru succesul personal și profesional al fiecărui participant.

Educație cu ROST – Abilități pentru viitor

Despre Program:

Încrederea: Construirea încrederii în sine este o abilitate crucială în orice domeniu al vieții. Vom aborda tehnicile și strategiile pentru a crește încrederea în sine și pentru a depăși obstacolele care pot apărea în cale. Fără încredere, nu există acțiune și fără acțiune nu există rezultat. Vom înțelege cce înseamnă încrederea în sine și cum putem să o cultivăm

Perseverență și Motivație: Cu perseverență și motivație, nu există limite pentru ceea ce puteți realiza. Aflați cum să vă mențineți pasiunea și să vă depășiți obstacolele pentru a atinge obiectivele personale și profesionale.

Gestionarea Timpului: Timpul este un resursă neprețuită. Vom învăța cum să gestionăm eficient timpul pentru a fi mai productivi și pentru a ne dedica mai mult timp pasiunilor și intereselor noastre.

Succesul: Definirea și atingerea succesului personal depinde în mare măsură de perspectivă și acțiune.

Vom explora conceptele de succes și vă vom ajuta să vă dezvoltați un plan de acțiune pentru a vă atinge obiectivele.

Frica și Anxietatea: Înfruntarea fricii și anxietății este un pas esențial pentru a vă atinge potențialul.

Vom examina strategii și tehnici pentru a gestiona și a depăși aceste sentimente.

Furia: Controlul furiei este crucial în comunicare și relaționare.

Vom explora modalități de a gestiona și de a-ți canaliza eficient furia în situații stresante.

Răbdarea – Vom explora importanța răbdării în atingerea obiectivelor pe termen lung.

Empatie vs. Bullying – Vom dezvolta empatie și înțelegere pentru ceilalți și vom aborda problema bullyingului și a intimidării.

Prietenii noștri ne pot asigura suport sau ne pot trage înapoi – Vom înțelege cum să gestionăm relațiile cu ceilalți, cum să ne alegem prietenii și cum să gestionăm conflicte. Cum gesstionăm situațiile de bullying.

Calități și abilități – Vom identifica calitățile și abilitățile voastre unice și cum să le puneți în valoare.

Cum să urmați visul – Vom analiza cum să vă identificați visele și să le transformați în obiective concrete.

Gândurile voastre – Vom învăța să recunoaștem și să gestionăm gândurile negative și să dezvoltăm un mindset pozitiv.

Aceste sesiuni sunt livrate de profesioniști cu experiență în psihoterapie și în dezvoltarea personală și profesională, și sunt concepute pentru a fi interactive și motivate, asigurându-ne că participanții să-și pună în practică învățăturile în viața lor de zi cu zi.

De ce să participați la „Educație cu ROST – Abilități pentru viitor”?

  • Investiție în viitor: Abilitățile dezvoltate în cadrul acestui program vă vor pregăti pentru succesul viitor, atât în viața personală, cât și în cea profesională.
  • Creștere personală: Programul vă ajută să vă cunoașteți mai bine, să vă dezvoltați încrederea și să vă gestionați emoțiile, conducând la o creștere personală semnificativă.
  • Comunitate și suport: Veți face parte dintr-o comunitate de tineri motivați, care împărtășesc aceleași obiective și vă vor oferi suport și inspirație pe parcursul programului.

Educație cu ROST – Abilități pentru viitor” este o oportunitate unică de a investi în dezvoltarea personală și de a vă pregăti pentru un viitor plin de succes și satisfacție. Începeți acest călătorie cu noi și descoperiți potențialul dumneavoastră nelimitat. Alăturați-vă nouă pentru a învăța, a vă dezvolta și a evolua spre o versiune mai bună a dumneavoastră!

Cost 1100 lei, se poate achita în două tranșe egale

Dacă vrei să îl înscrii pe copilul tău, te rog completează formularul de mai jos:

 

Detalii

Dată:
octombrie 7
Oră:
11:40 - 12:50
Cost:
1100RRON
Etichete Eveniment:
, ,

Loc de desfășurare

Casa cu rost
Str Traian 168
București, 024045 România
+ Hartă Google
Telefon:
0734 131 377
Vezi site-ul web Loc de desfășurare