fbpx

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

MORE-Educație cu Rost – online – Joi 17:00

septembrie 30 @ 17:00 - 18:30

50RON
educatie cu rost

Pentru copii de 9-13 ani

Tema de săptămâna aceasta este Onestitatea:

A fi onest atât cu sine cât și cu alții este o abilitate foarte importantă pe care copiii ar trebui să o înțeleagă, pentru că ea este cea care îi va face să-și trăiască viața într-un mod autentic.

La atelierul de marți vom descoperi prin exerciții, povești, precum și experiențe pe care le vom împărtăși, cum să conștientizăm și să aliniem ce simțim, cu ce gândim, cu ce spunem și cu ce facem, astfel încât să reușim să fim mereu noi înșine, să putem să ne exprimăm nevoile, și să ne înțelegem emoțiile.

Dacă vrei să-l ajuți să înțeleagă de ce bine să fie onest,

Înscrie-l la MORE!

MORE – Motivation, Opportunities, Respect, Education – Educație cu Rost
De câte ori ai auzit că școala românească nu ne pregătește pentru viață? Dacă și tu crezi măcar parțial acest lucru, atunci îți propunem un modul de educație nonformala pentru copilul tău! Atelierele interactive cu tematici diverse îl vor pregăti pentru situații grele, pentru a lua decizii corect și pentru a deveni un adult cu încredere în sine.
Copiii societății moderne au nevoie de o educație integrativă prin care să își hrănească sufletul și mintea. În demersul nostru vom utiliza instrumente de lucru de succes din psihologie și pedagogie, din tehnicile de art-terapie și arta actorului. De asemenea, ne vom folosi de direcții pedagogice printre care se numără Waldorf, Reggio Emilia, Montessori și Soulkids. Vom desfășura activități prin care participantul să își dezvolte emisfera cerebrală dreaptă – intuiție, inteligența emoțională, creativitate, firesc.
Modulul pe care vi-l propunem îmbina poveștile terapeutice cu exerciții și jocuri interactive și educative. Vom aplica testul familiei și al arborelui și veți primi interpretarea acestora.
Împreună ne jucăm, povestim, ne dezvoltăm latura oratorică și ne învingem temerile. Învățăm să ne mișcăm, datorită orelor de mișcare scenică și aflăm că noi putem schimba lumea prin atitudinea noastră.
Alte beneficii pe care modulul pe care vi-l propunem le oferă: dezvoltă încrederea în forțele proprii, ne ajută la integrarea în grup, dezvoltă calități de lider, definește personalitatea, crește capacitate de concentrare, creează un dialog inter constructiv, dezvoltă capacitatea de lucru în echipă și de cooperare, capacitatea de a învața rapid, inteligenta socială, gândirea critică și creativă.
Îi ajutăm pe cei mici să-și dezvolte inteligența emoțională, cea care ne ajută întreaga viață să ne dezvoltăm și să ne integrăm.
Teme discutate la cursul de educație nonformala :
Consiliere vocațională
Aplicarea testului arborelui
Încrederea
Frica
Atenția
Gânduri, nevoi, sentimente
Perseverența
Pot să fac o difereță în lume
Visează departe
Urmează-ți inima
Timpul prieten sau dușman
Tu nu ești lucrurile pe care le ai
Stima de sine
Răbdarea
Justa măsură
Acțiunea aduce rezultate
Efortul este cheia reușitei
Învăț eficient
Despre mindfulness
Fii recunoscător
Greșeala înseamnă o lecție
Gândește pozitiv
Mintea noastră
Gândirea creativă
Cum ne înmulțim talanții
Cum gestionam eșecul
Comunicarea armonioasa în familie
Limbajul iubiri
Inteligența socială
Cum ne motivăm/ Cum ne păstrăm motivația
Comunicare și lucru în echipă
Succes
Empatia
Înțelepciune sau răzbunare
Emoții, sentimente
Exerciții dedicate dezvoltării inteligenței emoționale
Bullying
Art terapie
Atitudinea de împotrivire
Cum gestionăm stresul cotidian
Arta negocierii
Modulul este conceput pentru 42 de teme, câte o ședința pe săptămână. Câtorva dintre temele esențiale, adaptat nevoilor grupei, le vom acorda doua ședințe.
Un atelier durează o oră și jumătate
Lectorii cursului de educație nonformala pentru copii sunt Ioana Târziu – psiholog și Dana Ilieș – coach
Cost ședință : 50 de lei. Atelierul se achită lunar – 200 lei / luna sau 250 lei în funcție de nr. ședințe din luna calendaristică.

Dacă vrei să-l înscrii pe copilul tău la Atelierul MORE, te rog completează formularul de mai jos:

Detalii

Dată:
septembrie 30
Oră:
17:00 - 18:30
Cost:
50RON
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , ,