Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

MORE – Program de Educație cu Rost – copii de 5-7 ani – Online

septembrie 21 @ 16:00 - 17:00

50RON

Pentru copii de 5-7 ani

Atelierul se va desfășura online pe platforma Zoom

Tema: Gestionarea eșecului

O condiție esențiala în drumul oricui către succes, este să accepte și să gestioneze eșecul.

Copiii vor înțelege că:

  • Eșecul sau greșeala nu sunt ceva rău, ci doar o etapa în drumul spre succes
  • Greșeala sau eșecul sunt lecții din care putem învăța înainte de a încerca din nou.
  • Atunci când nu greșim, înseamnă că nu facem lucruri atât de dificile pe cât putem noi face.

Atunci când vor ști să gestioneze eșecul, copiii vor îndrăzni să încerce mai mult, vor dori să experimenteze  vor fi mai creativi.

MORE – Motivation, Opportunities, Respect, Education – Atelierul MORE îl va ajuta pe copil să înțeleagă și să gestioneze constructiv eșecul.

Program de educație nonformală

De câte ori ai auzit că școala românească nu ne pregătește pentru viață? Dacă și tu crezi măcar parțial acest lucru, atunci îți propunem un modul de educație nonformala pentru copilul tău! Atelierele interactive cu tematici diverse îl vor pregăti pentru situații grele, pentru a lua decizii corect și pentru a deveni un adult cu încredere în sine.

Copiii societății moderne au nevoie de o educație integrativă prin care să își hrănească sufletul și mintea. În demersul nostru vom utiliza instrumente de lucru de succes din psihologie și pedagogie, din tehnicile de art-terapie și arta actorului. De asemenea, ne vom folosi de direcții pedagogice printre care se numără Waldorf, Reggio Emilia, Montessori și Soulkids. Vom desfășura activități prin care copilul să își dezvolte emisfera cerebrală dreaptă – intuiție, inteligența emoțională, creativitate, firesc.

Modulul pe care vi-l propunem îmbină poveștile terapeutice cu exerciții și jocuri interactive și educative. Vom aplica testul familiei și al arborelui și veți primi interpretarea acestora.
Împreună ne jucăm, povestim, ne dezvoltăm latura oratorică și ne învingem temerile. Învățăm să ne mișcăm, datorită orelor de mișcare scenică și aflăm că noi putem schimba lumea prin atitudinea noastră.

Alte beneficii pe care modulul pe care vi-l propunem la oferă: dezvoltă încrederea în forțele proprii, ne ajută la integrarea în grup, dezvoltă calități de lider, definește personalitatea, crește capacitate de concentrare, creează un dialog inter constructiv, dezvoltă capacitatea de lucru în echipă și de cooperare, capacitatea de a învăța rapid, inteligenta socială, gândirea critică și creativă.

Îi ajutăm pe cei mici să-și dezvolte inteligența emoțională, cea care ne ajută întreaga viață să ne dezvoltăm și să ne integrăm.

Modulul este conceput pentru 28 de săptămâni, câte o ședința pe săptămână. Un atelier durează o oră și jumătate.

Lectorii cursului de educație nonformala pentru copii sunt Adela Ioana Târziu și Dana Ilieș.

Cost ședință : 50 de lei

Dacă dorești să-ți înscrii copilul la acest program, completează formularul de mai jos:

In timpul programului se intampla sa facem fotografii precum si o fotografie de grup la finalul programului. Acestea pot fi folosite pentru website-ul nostru sau pe platformele de Social Media. Nu folosim niciodata numele sau detalii ale copilului. Avem permisiunea dumneavoastra?
Dacă doriți să subliniați aspecte sau puncte la care ați dori să lucrăm în mod special cu copilul dumneavoastră.

Detalii

Data:
septembrie 21
Timp:
16:00 - 17:00
Preţ:
50RON
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,