fbpx

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SoulKids QuickStart – Abilități de viață esențiale pentru copii

noiembrie 29 @ 15:00 - 18:00

210RON
Life coaching SoulKids

Când: Luni, 29 nov, 15:00 -18:00 la Casa cu Rost

SoulKids – Atelier de Life-Skills pentru copii de 6-12 ani

Grup de maxim 8 copii.

Awarded ‘Best in Class’ by Harper’s Bazaar
Awarded ‘Licensor of the Year’ by FLA Singapore
Awarded ‘Best Life Skills Education Program’ by Parent’s World Magazine 

Programul a fost creat în Singapore și este unic în România

SoulKids este mult mai mult decât un program de dezvoltare personală, este o experiență care vorbește cu sufletul mai mult decât cu mintea copilului. SoulKids va face diferența dintre ce este copilul tău acum, și ceea ce poate el  să fie. Souleste văzut în sensul de suflet, de potențial, de resurse care există acolo în interior, și pe care copilul va fi încurajat să le descopere și să le folosească pentru a deveni cea mai bună variantă a sa care poate fi.

Programul va transmite copilului câteva mesaje simple și ușor de aplicat, care vor avea un impact important asupra vieții lui.

Sunt unic, special și extraordinar!

Încredere în sine, Perseverență, Lucrul în Echipă, Gândire Pozitivă, Minte Deschisă. Toate aceste concepte importante pentru dezvoltarea copilului sunt transmise prin jocuri și povești.

SoulKids QuickStart este o experiență care le dă copiilor un impuls înspre creșterea încrederii în sine.

Teme esențiale pe care le vom parcurge: 

  • Ce înseamnă să ai o minte deschisă și cum, dacă faci lucruri noi, te ajută să te dezvolți
  • Despre încredere în sine, concept și body language
  • Uită-te la ce te face pe tine special și nu te compara cu alții
  • Gândire pozitivă vs gândire negativă
  • Ce înseamnă și de ce să lucrăm în echipă
  • Cum să fii perseverent și să nu renunți
  • Cum dacă vrei să auzi în jurul tău cuvinte frumoase, trebuie să spui tu întâi cuvinte frumoase.

“Sunt foarte incantat de experianta acestui curs. Inca de ieri seara, Rares a spus in masina 5 povesti. Am fost incantat de concluziile lui, despre faptul ca trebuie sa ne acceptam si sa ne bucuram pentru felul in care suntem.  „Suntem unici!”

Despre ce ganduri transmiti, pentru ca ti se intorc inzecit.

Dar de astazi dimineata Rares este un alt copil. 

Dimineata obisnuia, imediat ce s-a trezit sa se joace pe telefon si sa manance in pat, dar in aceasta dimineata, s-a trezit, si-a facut patul, s-a spalat pe dinti singur, s-a dus in camera lui si s-a schimbat de haine, si-a preparat lapte cu cereale, si le-a incalzit singur la cuptorul cu microunde si a mancat, toate acestea fara sa-i spuna cineva, . 

 Ce sa spun, este un alt copil.”

Despre creatorul programului,

Vikas Malkani:

Vikas Malkani este un wisdom coach recunoscut la nivel mondial. El lucrează cu vedete de la Holywood, membri ai unor familii regale, oameni de afaceri de succes, sportivi  campioni, CEO ai unor companii de top, psihologi, educatori și multi alții pentru a le maximiza succesul personal și profesional.

„Vikas is going to be bigger than Deepak Chopra.
He is very phenomenal, very powerful.”
– JT Foxx, World
s #1 Wealth Coach

vikas malkani

Este un speaker de succes care a împărțit scena cu nume mari ale lumii cum ar fi: John Travolta, Vice President Al Gore, Mark Wahlberg, Hugh Hilton, Mel Gibson, George Ross,  Rudy Giuliani, Dame Anita Roddick, Sharon Stone, Gene Simmons, Steve Wozniak, Fondatorul Wikipedia Jimmy Wales sau David HitmanFoster.

El spune că înțelepciunea nu trebuie să fie ceva abstract și complicat, înțelepciunea pe care el o împărtășește este extrem de simplă, practică și aplicată. El nu face teorii ci spune povesti, iar despre înțelepciune el spune că este cea care ne arată calea cea mai simplă spre obiectivul nostru.

Despre mine:

Misiunea mea este să ajut fiecare copil să-și atingă potențialul și să devină cea mai bună variantă a sa care poate fi. Life coaching SoulKids

Fiecare copil vine pe lume cu un potențial, atunci când el descoperă acest potențial, îl aduce la suprafață, și îl șlefuiește, va avea succes și va fi fericit.

Povestea mea începe la Singapore, unde am avut șansa să urmez un training pentru a deveni mentor cu un program de life-skills pentru copii numit SoulKids.

Trainingul pentru a deveni Mentor SoulKids mi-a schimbat complet modul de a mă vedea pe mine însămi și de a vedea lumea. Am înțeles că nu pot deveni o inspirație pentru copii dacă nu dobândesc eu întâi toate abilitățile și mentalitatea pe care vreau să le transmit.

Am descoperit apoi, în 2 ani (2016-2018), în care am făcut acest program la Singapore, cu sute de copii din toată lumea, ce diferență pot face în viața lor.

După ce am văzut impactul pe care SoulKids îl poate avea în programe de grup, am vrut să merg puțin mai departe, și am făcut și trainingul pentru a deveni Life-coach pentru copii cu metoda SoulKids. Astfel am început să lucrez individual cu copiii. Dacă un mentor inspiră, un coach este mult mai practic și parcurge drumul spre obiectiv împreună cu copilul.

Nu este nimic mai înălțător decât să vezi că poți să faci o diferență în viața unui copil!

Am înțeles că trebuie să fac din asta o misiune, și din 2018 am adus SoulKids în România și fac acest program aici cu același impact extraordinar asupra copiilor de aici.

La SoulKids, în centrul tuturor atelierelor sau ședințelor de coaching este copilul, cu unicitatea sa.

Am învățat să nu judec sau să clasific în niciun fel, ci să privesc fiecare copil ca potențial. Cu ajutorul potrivit, el va fi motivat să descopere și să recunoască în interiorul lui potențialul acesta.

Coachingul sau mentoringul nu este despre a oferi o rețetă universal valabilă, ci despre a deschide niște culoare de explorare, despre a-l inspira să-și pună niște întrebări. Pentru că răspunsurile nu sunt la noi, ci sunt la ei.

La fel de importantă este și interacțiunea cu părinții, pentru că ei au o contribuție esențială la dezvoltarea copilului lor.

Un Copil, un Părinte, un Coach – împreună putem schimba o generație

SoulKids Coaching

Dacă vrei să îl înscrii pe copilul tău la Atelierul SoulKids QuickStart te rog să completezi formularul de mai jos:

Copilul dumneavoastra are vreo alergie? Daca da va rugam sa specificati aici.
Copilul dumneavoastra are o dieta specifica? Daca da va rugam specificati.
Copilul dumneavoastra trebuie sa ia vreun medicament in timpul cursului? Daca da va rugam sa specificati ce medicament si dozajul.

Detalii

Dată:
noiembrie 29
Oră:
15:00 - 18:00
Cost:
210RON
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Casa cu rost
Strada Blănari 23, etaj 5/6
București, 030167 România
+ Hartă Google
Telefon:
0734 131 377
Site web:
http://www.casacurost.ro/