Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SoulKids Self confidence – abilități de viață esențiale pentru copii

martie 5 @ 10:00 - 13:30

250RON
Life coaching SoulKids

SoulKids Self confidence – De la Frică la Încredere  

Abilități de viață esențiale pentru copii de 7-12 ani

Tot ce trebuie să înțeleagă pentru a depăși dubiul și frica pentru a avea încredere în propriile abilități, și a le folosi pentru a atinge excelența.

5 mar 10:00-13:30, grup de maxim 8 copii, la Casa cu Rost, Str Traian 168, București

Creat în Singapore, unic în România!

Gândit și perfecționat de-a lungul a 15 ani de #1 Wisdom Coach, Vikas Malkani și de Sally Forrest.

Multiplu premiat în Singapore:
Awarded ‘Best in Class’ by Harper’s Bazaar
Awarded ‘Licensor of the Year’ by FLA Singapore
Awarded ‘Best Life Skills Education Program’ by Parent’s World Magazine

Obiectivul atelierului este să-i facă pe copii să-și identifice punctele forte și pasiunile și să contruiască pe ele pentru a atinge excelența. Copiii vor înțelege că sunt unici și speciali, vor învăța să nu se compare cu altcineva, ci să încerce să devină cea mai bună variantă a lor. Vom îmbunătăți stima de sine și vom descoperi o mulțime de lucruri despre fiecare dintre noi. Vom învăța să ne punem la adăpost de influențe negative și de oamenii din jurul nostru care ne descurajează. Vom înțelege care este rețeta succesului și cum, dacă aplicăm această rețetă, vom avea succes în tot ce ne propunem.

Totul se întâmplă într-o atmosferă relaxată, fără să judecăm și fără să clasificăm în niciun fel, prin povești și jocuri.

La Atelierul SoulKids Self-confidence copilul tău va învăța:

Duminică 5 martie

  • Despre cum ceea ce credem devine adevărat pentru noi chiar dacă nu asta este realitatea.
  • Despre cum experiența noastră de viață are foarte multă legătură cu ceea ce transmitem noi în exterior.
  • Cum prietenii noștri ne pot ajuta să ne ridicăm sau ne pot trage înapoi.
  • Cum să ne asumăm responsabilitatea pentru viața noastră.
  • Cum viața noastră este o oglindă a cum suntem noi, dacă vrem să schimbăm ceva în viața noastră, să ne uităm întâi la cum suntem noi.

În plus, pentru a întări lecțiile învățate și după încheierea programului, voi dedica o oră părinților (online pe Zoom), unde vom discuta despre ce au învățat copiii și voi spune câteva dintre povești.

Programul este dinamic și interactiv, iar grupele sunt mici, de maxim 8 copii, pentru ca fiecare copil să primească atenție personalizată.

Ce spun părinții:

Înainte: 

“Rares se joaca pe telefon sau tableta jocuri cu impact negativ, spun eu, deoarece simt dupa o perioada ca este speriat si tranfigurat. Rares traieste prea mult aceste jocuri. Daca il sfatuiesc sa nu se joace pe telefon, imi spune ca X copii au ajuns aproape de finalul jocului. Atunci l-as priva de subiectele de discutiile dintre colegi sau prieteni.

Exista o tema pentru acest subiect?”

După

“Sunt foarte incantat de experianta acestui curs.

Inca de ieri seara, Rares a spus in masina 5 povesti.

 Am fost incantat de concluziile lui, despre faptul ca trebuie sa ne acceptam si sa ne bucuram pentru felul in care suntem.

 “Suntem unici!”

Despre ce ganduri transmiti, pentru ca ti se intorc inzecit.

Dar de astazi dimineata Rares este un alt copil.

Dimineata obisnuia, imediat ce s-a trezit sa se joace pe telefon si sa manance in pat, dar in aceasta dimineata, s-a trezit, si-a facut patul, s-a spalat pe dinti singur, s-a dus in camera lui si s-a schimbat de haine, si-a preparat lapte cu cereale, si le-a incalzit singur la cuptorul cu microunde si a mancat, toate acestea fara sa-i spuna cineva, .

 Ce sa spun, este un alt copil.

Mai mult aseara si-a exprimat dorinta de a continua cursul, iar dimineata a repetat acest lucru.

Noi am zis sa nu ne trezim din acest vis… Suntem bucurosi ca s-a redescoperit in cadrul acestui curs!

Pot sa va spun ca  Rares a fost la Fastrackids acum aproape 3 ani si ii plac astfel de cursuri

Am dori sa existe un curs de lunga durata, care sa-i de-a mai multa siguranta, sa-l scoata din zona de confort, sa-l provoace, sa devina concentrat mai mult timp si determinat.”

Înainte:

Am uitat sa precizez ca Mara a dezvoltat in ultimul timp o teama de a gresi si de a incerca lucruri noi. E posibil la inceput sa vrea sa stau putin cu ea. Sper ca este in regula.

După:

Multumesc frumos!

A ajutat-o foarte mult experienta SoulKids, chiar cand am plecat de acolo, desi la inceput nu a vrut sa urce cu liftul (a urcat, dar i s-a facut teama si a coborat, preferand sa urce pe scari), a spus: Incerc si am coborat cu liftul. 🙂

Înainte:

Un aspect la care lucram in legatura cu comportamentul lui este legat de electronice, pe care incercam sa le limitam cat de mult putem.

In general, se gandeste mult la electronice, incearca sa faca lucrurile pe fuga (face lectiile rapid, mananca rapid s.a.m.d.), ca sa ia o repriza de jocuri.

Toate nemultumirile lui de aici provin, devine nervos daca nu primeste, e nemultumit daca nu il lasam cat ar vrea el.

După:

In legătură cu programul, va spun că rezultatele s-au văzut încă din prima zi, in care mi s-au părut mai organizat și mai dispus să-și aranjeze treburile și după, sa se joace pe consolă.

A prins repede principiile SoulKIds, iar noi aducem aminte in fiecare dimineață că este ,,unic, special și extraordinar” și că trebuie să și învingă frica in legătură cu Ionuț (colegul care îl necăjește)

 

Ce spun copiii

           


SoulKids
vine din Singapore, și programele de grup SoulKids sunt unice, eu fiind singurul Mentor SoulKids acreditat în România.

Dacă dorești să îl înscrii pe copilul tău la atelierul SoulKids de la frică la încredere, completează formularul de mai jos:

Copilul dumneavoastra are vreo alergie? Daca da va rugam sa specificati aici.
Copilul dumneavoastra are o dieta specifica? Daca da va rugam specificati.
Copilul dumneavoastra trebuie sa ia vreun medicament in timpul cursului? Daca da va rugam sa specificati ce medicament si dozajul.
In timpul programului se intampla sa facem fotografii precum si o fotografie de grup la finalul programului. Acestea pot fi folosite pentru website-ul nostru sau pe platformele de Social Media. Nu folosim niciodata numele sau detalii ale copilului. Avem permisiunea dumneavoastra?

Detalii

Dată:
martie 5
Oră:
10:00 - 13:30
Cost:
250RON
Etichete Eveniment:
, , ,

Loc de desfășurare

Casa cu rost
Str Traian 168
București, 024045 România
+ Hartă Google
Telefon:
0734 131 377
Vezi site-ul web Loc de desfășurare