fbpx
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

De la REACTIV la CREATIV – Constanța

iulie 1 @ 14:00 - iulie 3 @ 17:00

375RON
Life coaching copii, life coaching părinți

De la REACTIV la CREATIV – Constanța

1, 2, 3 iulie 14:00-16:00 la Hotel Curtea Brâncovenească, pentru copii de 8-13 ani.

Între 1 și 3 iulie suntem la Constanța și ne bucurăm să le oferim copiilor un program extraordinar care îi va ajuta să-și dezvolte creativitatea pentru a putea vedea mai multe posibilități și a găsi soluții la probleme.

Teme abordate:

1.⁠ ⁠Autocunoaștere – Valori, Obiective:
În cadrul acestei sesiuni, participanții vor explora profunzimile sinelui prin autocunoaștere, identificând valorile personale fundamentale și stabilind obiective clare. Acest proces este esențial pentru a trăi o experiență autentică și aliniată cu propriile convingeri și aspirații.

2.⁠ ⁠Încredere versus Credințe Limitative:
Vom discuta despre diferențele dintre încredere și credințele limitative, identificând modurile prin care acestea din urmă ne pot împiedica progresul. Participanții vor învăța tehnici pentru a transforma credințele limitative în convingeri pozitive și motivaționale.

3.⁠ ⁠Reactiv sau Creativ:
Această sesiune va ajuta participanții să facă tranziția de la o mentalitate reactivă la una creativă. Vom explora cum putem deveni proactivi în fața provocărilor și cum putem folosi creativitatea pentru a găsi soluții inovatoare și eficiente.

Beneficiile Cursului:

•⁠ ⁠Dezvoltarea Personală: Participanții vor obține o mai bună înțelegere a valorilor și obiectivelor lor, ajutându-i să își planifice viitorul într-un mod mai conștient.
•⁠ ⁠Îmbunătățirea Încrederii în Sine: Identificarea și depășirea credințelor limitative va conduce la o creștere semnificativă a încrederii în sine și a capacității de a aborda provocările cu o atitudine pozitivă.
•⁠ ⁠Abordare Creativă a Problemelor: Cursul oferă instrumente și strategii pentru a trece de la o abordare reactivă la una creativă, promovând inovarea și gândirea out-of-the-box.
•⁠ ⁠Interacțiune și Networking: Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu alți copii cu interese similare, creând legături valoroase pentru viitor.

Vă așteptăm cu drag la Constanța!

Dacă veri să îl înscrii pe copilul tău, te rog completează formularul de mai jos:

 

Detalii

Începe:
iulie 1 @ 14:00
Se termină:
iulie 3 @ 17:00
Cost:
375RON

Loc de desfășurare

curtea brâncovenească constanța
Str Vasile Lupu 43-45
Constanța, România

Înscrie-te la Newsletter

Și vei primi informații utile despre educație și parenting

Rezervă o conversație gratuită aici

Află cum îl poate ajuta life coachingul pe copilul tău!

Completează formularul de mai jos și eu te voi contacta pentru a stabili împreună ziua și ora întâlnirii.

Îți voi răspunde într-un interval de 24 de ore.