fbpx
SoulKids Coaching, life coaching pentru copii

Life Coaching pentru copii și adolescenți 6-16 ani

***** Până la terminarea perioadei de izolare, toate ședințele de coaching se vor ține online pe Zoom*****

Ai vrea să-l ajuți pe copilul tău să fie pregătit pentru viitor?

Ai vrea să-l ajuți pe copilul tău să fie mai încrezător?

Ai vrea să-l ajuți pe copilul tău să-și depășească temerile?

Ai vrea să-l ajuți pe copilul tău să-și gestioneze constructiv anxietatea și furia?

Ai vrea să-l ajuți pe copilul tău să reușească în ce-și propune?

Coachingul pentru copii și adolescenți cu metoda SoulKids îi va da copilului instrumente concrete și rețete pentru a găsi calea cea mai scurtă spre succes. Poveștile SoulKids îi vor dezvălui căi foarte simple de a-și înțelege propriile limitări, de a-și pune întrebări despre convingerile care îl fac să bată pasul pe loc. SoulKids transformă cea mai adâncă înțelepciune în mesaje simple și pe înțelesul lui, astfel încât el să poată aplica înțelepciunea primită în viața de zi cu zi.

Orice mare campion are nevoie de un antrenor foarte bun. Aplică aceeași strategie pentru copilul tău și vei vedea diferența. Atunci când el își va schimba răspunsurile la întrebările pe care și le pune, își va schimba viața.

Școala nu este menită să-l facă pe copilul tău să-și descopere unicitatea și potențialul, ci mai degrabă îl învață să fie docil și să respecte reguli, să fie la fel ca toți ceilalți sau, și mai rău, să fie în competiție cu aceștia.

Compasiunea, gândirea pozitivă, flexibilitatea și abilitatea de a se adapta situațiilor noi și schimbării, dorința de a încerca lucruri noi, curiozitatea, încrederea că poate reuși, colaborarea cu ceilalți, cum să fie un bun lider, perseverența și răbdarea, nu sunt subiecte acoperite la școală, dar totuși ele sunt esențiale pentru succesul lui în viață.

Niciodată schimbările în viața noastră de zi cu zi nu au fost mai rapide. Nu putem prevedea, cum a fost pe vremea noastră, ce anume meserii vor fi căutate când copiii noștri vor intra în viața de adult. Singura certitudine este însă că lumea va fi cu totul altfel și în continuă schimbare. Nu putem să ne limităm în a da copilului nostru cunoștințe teoretice, pentru că oricât de mult ai ști, nu are nicio valoare dacă nu știi cum să colaborezi, să comunici, să pui în aplicare. Un copil empatic va fi atent la problemele altora, de exemplu, și asta îl poate ajuta să descopere în probleme oportunități de afaceri. Empatia și nu competiția îl ajută pe copilul tău în drumul lui spre succes.

Coachingul nu înseamnă însă numai lecții ci și acțiune. Coachingul este axat pe rezultate concrete, și asta presupune ghidarea copilului în drumul spre schimbare. El va primi instrucțiuni despre cum să aplice lecțiile învățate prin acțiuni concrete, pentru care el va fi făcut responsabil, și apoi prin măsurarea progresului.

Înțelepciunea dobândită îl va face pe copilul tău să obțină maximum de rezultat cu minim de efort.

Filozofia SoulKids este că fiecare copil se naște cu un potențial, pe care dacă îl va aduce la suprafață va fi fericit și va avea succes.

‘Who I can be is up to me’ – Vikas Malkani

Poți afla mai multe despre o ședință de coaching individual, pentru copii și adolescenți de 6-16 ani, completând formularul de mai jos: