fbpx

Stima de sine este foarte importantă pentru copilul nostru. De ea depinde, în mod esențial, succesul lui în viață.

Dacă ar fi să ne gândim la o soluție universală, care să rezolve toate problemele de comportament, încredere, temeri, anxietate ale copilului nostru, această soluție este să-i creștem stima de sine. Totul în viața copilului nostru se va îmbunătăți ca urmare.

Dacă ar fi să o definim foarte simplu și pe înțelesul tuturor, Stima de Sine este ceea ce credem noi despre noi, cum ne vedem, și cât de mult ne apreciem noi pe noi înșine, ce valoare ne acordăm, cum ne raportăm la noi în relație cu lumea exterioară.

Stima de sine se formează în timp, în urma experiențelor pe care le avem în viața de zi cu zi, și va determina convingerile, acțiunile și, drept urmare, rezultatele noastre.

Vă propun aici sa creați împreună cu copiii voștri un proiect care le va stimula stima de sine prin faptul că ei vor fi încurajați să-și descopere și aprecieze propriile calități.

Iată aici o sugestie de format al proiectului, îl puteți fie printa și completa, fie ca inspirație pentru a desena unul de la început (vă rog folosiți săgețile din josul imaginii pentru a vedea și pagina a2a):

Proiect-despre-stima-de-sine-pdf

Dacă doriți să primiți jurnalul pe email în format PDF sau Word, vă rog să-mi scrieți pe email la: info@danailies.ro

Înscrie-te la Newsletter

Și vei primi informații utile despre educație și parenting

Rezervă o conversație gratuită aici

Află cum îl poate ajuta life coachingul pe copilul tău!

Completează formularul de mai jos și eu te voi contacta pentru a stabili împreună ziua și ora întâlnirii.

Îți voi răspunde într-un interval de 24 de ore.