SoulKids vine din Singapore în România

SoulKids

Awarded ‘Best in Class’ by Harper’s Bazaar
Awarded ‘Licensor of the Year’ by FLA Singapore
Awarded ‘Best Life Skills Education Program’ by Parent’s World Magazine 

Programul de Life coaching pentru copii și adolescenți SoulKids nu este un program de dezvoltare personală, este o experiență care vorbește mai degrabă cu sufletul decât cu mintea copilului. ‘Soul’, suflet, este văzut ca fiind acel potențial cu care copilul vine pe lume, și pe care copilul ar trebui să-l găsească, să-l recunoască și să-l transforme în realitate. Poveștile SoulKids sunt atât de pline de înțelepciune, dar în același timp atât de ușor de înțeles, încât copiii ajung singuri la concluzii, pe care și le însușesc mult mai bine pentru că sunt ale lor. Mesajele transmise sunt simple și ușor de înțeles, dar cuprind o foarte adâncă înțelepciune și sunt transformaționale.

Eu am devenit Life coach pentru copii la Singapore, în anul 2016. După ce am lucrat la SoulKids Singapore din 2016 până în 2018, cu copii din toată lumea, am revenit în România și am adus SoulKids cu mine. De atunci văd ce diferență poate face acest program în viața copiilor de aici.

Oricare ar fi obiectivul, în arsenalul de soluții SoulKids există cu siguranță una care i se potrivește copilului tău.

Simplu, Înțelept, Amuzant, așa se poate descrie o ședință de coaching SoulKids.

Pentru că SoulKids vede fiecare copil ca potențial, niciun copil care participă la ședințele de coaching SoulKids nu se va simți judecat, clasificat sau comparat în niciun fel. Atmosfera este una relaxată, în care copilul este încurajat să se exprime și să interacționeze. Nu există corect sau greșit și totul este pozitiv. Copiii învață cel mai bine când se simt bine.

Life coachingul pentru copii și adolescenți cu metoda SoulKids îi va da copilului instrumente concrete și rețete pentru a găsi calea cea mai scurtă spre succes.

Orice mare campion are nevoie de un antrenor foarte bun. Aplică aceeași strategie pentru copilul tău și vei vedea diferența. Atunci când el își va schimba răspunsurile la întrebările pe care și le pune, își va schimba viața.

Școala nu este menită să-l facă pe copilul tău să-și descopere unicitatea și potențialul, ci mai degrabă îl învață să fie docil și să respecte reguli, să fie la fel ca toți ceilalți sau, și mai rău, să fie în competiție cu aceștia.

Compasiunea, gândirea pozitivă, flexibilitatea, abilitatea de a se adapta situațiilor noi și schimbării, dorința de a încerca lucruri noi, curiozitatea, încrederea că poate reuși, colaborarea cu ceilalți, cum să fie un bun lider, perseverența și răbdarea, nu sunt subiecte acoperite la școală, dar totuși ele sunt esențiale pentru succesul lui în viață.

Coachingul nu înseamnă însă numai lecții ci și acțiune.

Life coachingul pentru copii și adolescenți SoulKidseste axat pe rezultate concrete, și asta presupune ghidarea copilului în drumul spre schimbare. El va primi instrucțiuni despre cum să aplice lecțiile învățate prin acțiuni concrete, și va fi încurajat să facă aceste acțiuni pentru a vedea o schimbare în viața lui.

Numai acțiunea aduce rezultate, de aceea copilul trebuie ajutat să vadă că poate, nu numai să creadă că poate.

Fiecare succes pe care el îl obține, îi va crește încrederea.

Înțelepciunea dobândită îl va face pe copilul tău să obțină maximum de rezultat cu minim de efort.

Misiunea mea este să îl ajut pe copilul tău să înțeleagă că depinde de el să devină oricine își propune el să devină.


Apariții în media:

‘Who I can be is up to me’ – Vikas Malkani

Dacă vrei să afli mai mult despre Life coaching-ul cu metoda SoulKids, te rog completează formularul de mai jos, și te voi contacta eu pentru a programa o discuție gratuită despre cum îl pot ajuta pe copilul tău.