fbpx

La primul Atelier SoulKids Self-confidence din 26, 27 si 28 iunie am avut 8 băieți minunați. Au fost 3 zile pline de energie și buna dispoziție, copiii s-au simțit minunat și în ultima zi, despărțirea a fost foarte emoțională, dar bineînțeles că toți doresc să se întoarcă.

Nu numai ei au învățat multe lecții importante pentru viitorul lor, și eu am învățat și descoperit o mulțime de lucruri extraordinare despre ei. Mulțumesc în fiecare zi universului pentru că am oportunitatea să lucrez cu așa copii grozavi.

La fiecare program pe care îl fac îmi dau seama ce impact pot avea poveștile și lecțiile transmise unui copil. Nu toți reacționează la aceeași poveste și fiecare își ia din program ceea ce simte ca ii lipsește. In cel puțin una din cele trei zile, fiecare copil a avut cel puțin un wow moment în care una din lecții și-a făcut loc în mintea și sufletul lui.

Si da, copiii noștri pot schimba lumea, trebuie doar lăsați să se dezvolte frumos și armonios și să viseze departe fără sa le tăiem elanul.

[metaslider id=”705″]

Dăruiește copilului tău experienta SoulKids și vei vedea diferența.

[maxbutton id=”4″]

 

Înscrie-te la Newsletter

Și vei primi informații utile despre educație și parenting

Rezervă o conversație gratuită aici

Află cum îl poate ajuta life coachingul pe copilul tău!

Completează formularul de mai jos și eu te voi contacta pentru a stabili împreună ziua și ora întâlnirii.

Îți voi răspunde într-un interval de 24 de ore.