fbpx

SoulKids este un program în care copiii și adolescenții intre 6 și 16 ani învață abilități de viață esențiale cum ar fi încrederea în sine, gândirea pozitivă, răbdarea, perseverența sau lucrul în echipă. Abordăm cu copiii subiecte cum ar fi bullying sau cum să ne învingem temerile. Programul a fost creat în Singapore de fondatorii Vikas Malkani și Sally Forrest și s-a răspândit apoi în toată lumea. SoulKids a primit numeroase premii și are o largă recunoaștere internațională.
Programele SoulKids vor pune la îndemâna copiilor toate instrumentele pentru ca ei sa aibă succes și să fie fericiți.

Cine este Vikas Malkani, creatorul SoulKids:

Vikas Malkani este un wisdom coach recunoscut la nivel mondial. El lucrează cu vedete de la Holywood, membri ai unor familii regale, oameni de afaceri de succes, sportivi campioni, CEO ai unor companii de top, psihologi, educatori și multi alții pentru a le maximiza succesul personal și profesional.

„Vikas is going to be bigger than Deepak Chopra.
He is very phenomenal, very powerful.”
– JT Foxx, World’s #1 Wealth Coach

Este un speaker de succes care a împărțit scena cu nume mari ale lumii cum ar fi: John Travolta, Vice President Al Gore, Mark Wahlberg, Hugh Hilton, Mel Gibson, George Ross,  Rudy Giuliani, Dame Anita Roddick, Sharon Stone, Gene Simmons, Steve Wozniak, Fondatorul Wikipedia Jimmy Wales sau David ‘Hitman’ Foster.

El spune că înțelepciunea nu trebuie să fie ceva abstract și complicat, înțelepciunea pe care el o împărtășește este extrem de simplă, practică și aplicată. El nu face teorii ci spune povesti, iar despre înțelepciune el spune că este cea care ne arată calea cea mai simplă spre obiectivul nostru.

De ce SoulKids?

Într-o lume în care schimbarea migrează către exponențial, adaptarea devine din ce în ce mai dificilă. Sistemul de învățământ din România, însă, rămâne neschimbat și se concentrează în continuare, într-o proporție foarte mare, pe skill-urile hard. Indiferent de acest lucru, este necesar să acoperim cumva gap-ul care se produce, și să creștem copii care să dețină în egală măsură și skill-uri soft.

Cum le stârnim încrederea în sine? Cum îi încurajăm să-și urmeze visurile și să rămână motivați, în ciuda piedicilor pe care le întâmpină? Cum îi învățăm să nu se compare cu ceilalți și să se concentreze pe forțele proprii? Cum să gândească pozitiv și să creadă cu tărie în capacitatea lor de a face lucruri deosebite?

Programul SoulKids este conceput în așa fel încât copiii să învețe aceste lecții de viață prin jocuri și povești. Ce face acest program cu adevărat special, este faptul că fiecare copil ajunge la concluziile respective singur iar astfel, lecția este cu adevărat înțeleasă și învățată, pentru că vine de la el.

Filozofia SoulKids este că fiecare copil se naște cu un potențial, noi ne propunem să-l ajutăm pe copil să descopere acest potențial, și să-l folosească, astfel încât el să devină cea mai bună variantă a sa care poate fi.

Înscrie-te la Newsletter

Și vei primi informații utile despre educație și parenting

Rezervă o conversație gratuită aici

Află cum îl poate ajuta life coachingul pe copilul tău!

Completează formularul de mai jos și eu te voi contacta pentru a stabili împreună ziua și ora întâlnirii.

Îți voi răspunde într-un interval de 24 de ore.