fbpx

Ideea acestui jurnal pentru părinți a pornit de la o mămică, cu al cărui fiu am făcut ședințe de coaching. Ea m-a rugat să-i trimit câteva idei de întrebări pe care să și le pună pentru a descoperi dacă ceea ce face în relația cu fiul este constructiv sau nu.

Cu toții ne dorim ce este mai bun pentru copiii noștri, și ăsta este un punct de plecare excelent în călătoria noastră.

Se poate întâmpla uneori însă să ne rătăcim, și ceea ce noi credem că e bine să fie de fapt contraproductiv. Confuzia poate veni de la lipsa informației, dar în aceeași măsură și de la prea multă informație. O simplă căutare pe Google despre parenting ne dă milioane de rezultate. Există voci de tot felul care se exprimă pe marginea acestui subiect. Unde este însă adevărul?

Cum știu dacă stilul meu de parenting este unul menit să îl apropie pe copilul meu de propriul potențial?

M-am așezat să reflectez asupra acestui lucru, și am creat Jurnalul pentru Părinți, pentru că răspunsurile legate de relația mea cu copilul meu nu sunt în cărți, ci sunt la mine ca părinte. Eu sunt acela care face acțiuni și obține rezultate. Eu sunt acela care poate cântări rezultatele și alege să facă o schimbare. Dacă schimb acțiunea, se vor schimba și rezultatele.

În acest jurnal pentru părinți sunt câteva idei care să vă ajute să vă puneți unele întrebări, și poate să vă inspire să descoperiți mai mult despre cum să fiți cel mai bun părinte care poate fi.

Copiii noștri merită asta!

Înscrie-te la Newsletter

Și vei primi informații utile despre educație și parenting

Rezervă o conversație gratuită aici

Află cum îl poate ajuta life coachingul pe copilul tău!

Completează formularul de mai jos și eu te voi contacta pentru a stabili împreună ziua și ora întâlnirii.

Îți voi răspunde într-un interval de 24 de ore.