fbpx

Cine suntem:

Dana Ilies – Life coach și Mentor pentru copii și adolescenți
Numele firmei: Daniela Nicoleta Ilies PFA,
Adresa: Bucuresti, Sectorul 5, Str Mihail Sebastian, Nr 5, Bloc S34, Scara 2, Etaj 3, Apartament 52,
Reg. Com. F40/950/2018
CUI: 39307257
adresa sitului web este: www.danailies.ro.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Formulare de contact:

In formularul de contact se colectează numele, telefonul și adresa de email ale celor care doresc informații suplimentare. Datele se păstrează pentru o perioada nedeterminata, ele vor fi folosite în scop de marketing pentru a răspunde celor care doresc informații despre acest program, și pentru newsletterul nostru săptămânal. Datele nu vor fi împărțite în scop de marketing cu nici o altă a treia parte.

Formulare de înregistrare:

In formularul de înregistrare pentru cursuri colectăm date cum ar fi: nume și prenume părinte, nume și prenume copil, data naștere copil, informații despre alergii (pentru ca oferim un snack în timpul programului), informații despre eventuale medicamente care trebuiesc administrate în timpul cursului, numere de telefon de urgență. Toate aceste date se folosesc exclusiv pentru administrarea și buna funcționare a cursului. Ele nu se folosesc niciodată în alte scopuri, sunt confidențiale și nu sunt împărțite cu nimeni.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice

Analitice pe care le folosim sunt Google Analytics. Aici este politica de protecție a datelor a Google: https://privacy.google.com/businesses/compliance/#?modal_active=none, și Facebook Pixel.

Cu cine partajăm datele tale

Nu partajam datele tale cu nimeni.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Înscrie-te la Newsletter

Și vei primi informații utile despre educație și parenting

Rezervă o conversație gratuită aici

Află cum îl poate ajuta life coachingul pe copilul tău!

Completează formularul de mai jos și eu te voi contacta pentru a stabili împreună ziua și ora întâlnirii.

Îți voi răspunde într-un interval de 24 de ore.