fbpx

Filozofia SoulKids este că fiecare copil se naște cu un potențial, o promisiune, pe care dacă o aduce la suprafață și își trăiește viața în acord cu ea atunci el va fi fericit. Mulți dintre noi, adulți fiind, facem alegeri bazate pe circumstanțe și nu ne trăim viața în armonie cu pasiunile noastre, cu ceea ce ne face fericiți. O frază pe care am învățat-o în timpul trainingului de SoulKids Mentor și care m-a pus pe gânduri atunci spunea așa: „Your good life is not your best life”. Sunt oameni despre care se poate spune că au succes dar care totuși nu sunt fericiți.
La SoulKids copiii învață să se uite la ce au ei special, la punctele lor forte, la ce ii face pe ei fericiți și să construiască pe aceste pasiuni. Este mult mai simplu sa atingi excelența exersând un lucru care te pasionează și la care ești bun, decât un lucru care nu iți place și la care nu ești bun.

[maxbutton id=”4″]

Ce spun copiii despre SoulKids:

Programele de grup oferite de SoulKids sunt următoarele:

SoulKids Quick Start – 3 ore:

Acesta este un program introductiv care le prezintă copiilor  câteva din învățăturile esențiale SoulKids. Copiii cu o agendă foarte încărcată pot învăța lecții importante și câștiga înțelepciune jucându-se și ascultând povesti.

Puncte esențiale:

SoulKids Self-Confidence – 12 ore: 

In acest program, în plus față de ce facem la SoulKids Quick Start, mergem mult mai adânc și ajutăm copiii să găsească punctele lor forte  și să se concentreze pe asta pentru a-și crea viitorul. Ii ajutăm să înțeleagă că trebuie să-și celebreze unicitatea și cum să aibă ca obiectiv să fie mai buni fiecare zi. Vorbim despre frică, cum să se pună la adăpost de influențele negative și cum experiența de viață pe care o avem depinde extrem de mult de ceea ce transmitem noi în exterior.

Atingem toate punctele de la primul modul și în plus:

SoulKids Creative Mindset – 12 ore:

Programul este gândit ca un pasul următor după SoulKids Self-Confidence și aici ne concentrăm pe a crea copiilor o mentalitate creativă, învățăm că o problema poate avea soluții diferite dacă este privită din mai multe perspective, despre cum să explorăm posibilități, despre cum să identificăm și eliminăm credințele care ne limitează si cum sa pășim în afara zonei noastre de confort.

Puncte esențiale:

[maxbutton id=”4″]

Ascultați una dintre Poveștile SoulKids pentru a înțelege impactul pe care programul îl are asupra copilului:

[maxbutton id=”4″]

[maxbutton id=”3″]

 

Daca vrei sa afli mai multe despre Atelierele SoulKids:

Înscrie-te la Newsletter

Și vei primi informații utile despre educație și parenting

Rezervă o conversație gratuită aici

Află cum îl poate ajuta life coachingul pe copilul tău!

Completează formularul de mai jos și eu te voi contacta pentru a stabili împreună ziua și ora întâlnirii.

Îți voi răspunde într-un interval de 24 de ore.