fbpx

Ajută-l pe copilul tău să dobândească abilități esențiale pentru viitorul lui.

Din confortul casei tale, online pe Zoom.

Ușor de înțeles și spus exact pe limba lui.

Pentru copii și adolescenți de 6-16 ani, sau pentru părinți si educatori

17 calități pentru Secolul 21, este un program de Life coaching pentru copii marca SoulKids, care își propune să-l echipeze pe copilul tău cu abilități esențiale pentru ca el să fie fericit și să aibă succes în ce-și propune.

Aceste calități sunt considerate de creatorii SoulKids esențiale pentru viitorul copiilor. Un copil echipat cu aceste calități va avea instrumentele necesare pentru a se adapta și a depăși, ba chiar a considera oportunități, orice schimbări ne așteaptă în viitor. În condiții de incertitudine și schimbări majore, nu rezistă cel mai puternic și nici cel mai bun, ci cel mai flexibil.

Nu aștepta ca el să dobândească aceste calități din întâmplare, asigură-te că le dobândește în așa fel încât să înțeleagă valoarea și utilitatea lor, după cum și să știe exact ce să facă pentru a integra aceste calități în viața lui de zi cu zi.

Filozofia SoulKids este că fiecare copil este unic și special așa cum este el, eu mă voi asigura că el va primi și înțelege aceste calități la nivelul la care este, și într-un limbaj pe care îl înțelege cel mai bine, folosind exemple concrete din viața lui pentru a sublinia lecțiile care se desprind din povești.

Coachingul are și o componentă de responsabilizare, ceea ce presupune faptul că ei vor trebui să aplice făcând câteva lucruri simple acasă.

Calitățile pe care lucrez cu copiii, părinții sau profesorii si educatorii sunt: Încrederea în sine, Reziliență, Perseverență, Determinare, Atenție, Viziune, Leadership, Auto-cunoaștere, Minte deschisă, Lucrul în echipă, Colaborare, Mindfulness, Empatie, Creativitate, Fericire, Succes, Curiozitate.

Pentru fiecare calitate se alocă 3 ședințe de coaching de câte 90 de minute în care vom răspunde următoarelor întrebări:

  1. Ce înseamnă calitatea și cu ce mă ajută ea în mod concret?
  2. Am eu această calitate deja? Cum o descopăr și cum o cultiv?
  3. Cum să folosesc această calitate în viața mea de zi cu zi pentru a vedea o diferență?

După fiecare sesiune de câte 3 ședințe, pentru fiecare calitate, copilul va primi un Jurnal cu activități și fișe (în format PDF) pe care să-l completeze, și la care să revină de câte ori are nevoie de o reîmprospătare.

Pachetul de 3 ședințe pentru fiecare calitate, inclusiv jurnalul de activități și fișe, costă 450 RON

Dacă vrei să îl înscrii pe copilul tău la ședințele de coaching, sau vrei să afli cum să il înveți pe copil această calitate, te rog completează formularul de mai jos:

Înscrie-te la Newsletter

Și vei primi informații utile despre educație și parenting

Rezervă o conversație gratuită aici

Află cum îl poate ajuta life coachingul pe copilul tău!

Completează formularul de mai jos și eu te voi contacta pentru a stabili împreună ziua și ora întâlnirii.

Îți voi răspunde într-un interval de 24 de ore.