fbpx

SoulKids nu este un atelier de dezvoltare personală, este o experiență care se adresează sufletului copilului mai mult decât minții. ‘Soul’ înseamnă în accepțiunea creatorului programului potențial, resursele cu care copilul se naște și care stau acolo înăuntrul lui.

SoulKids va face diferența între ce este copilul tău acum, și ceea ce poate el să fie.

La SoulKids nu există clasificări și nici judecată, totul este pozitiv și fiecare copil este văzut ca unic și special așa cum este.

Programul a fost creat în Singapore, a primit numeroase premii și de acolo s-a împrăștiat în toată lumea prin mentorii SoulKids.

Vikas Malkani, creatorul programului, este un wisdom coach recunoscut internațional care lucrează cu CEO ai unor mari companii, membri ai unor familii regale, actori de la Hollywood. El a creat acest program pentru copii atunci când și-a dat seama că multe dintre condiționările care îi limitau pe adulții cu care lucra proveneau din copilărie. El s-a gândit atunci că ar fi mult mai constructiv să creeze un program care să le dea copiilor instrumentele necesare pentru a depăși aceste limitări.

Lecțiile pe care copiii le învață la SoulKids pornesc de la principii universal valabile și sunt adevărate pentru oricine indiferent de cultură, religie sau naționalitate.

Aceste lecții sunt foarte ușor de înțeles, se pot implementa imediat în viața de zi cu zi a copilului și produc efecte extraordinare. Copilul echipat cu aceste instrumente, le va putea folosi pe tot parcursul vieții și le va putea transmite mai departe atunci când va deveni la rândul lui părinte. În felul acesta SoulKids transcede generații.

Din 2018 am adus acest program în România, după ce am lucrat la SoulKids Singapore ca mentor și coach din 2016 în 2018. După multe ateliere, atât în Singapore cât și în România, care au avut mare succes cu copiii, SoulKids își face loc în calendarele părinților. Feedbackul primit atât de la copii cât și de la părinți a fost extraordinar, ceea ce mă încurajează să continui.

Iată aici ce face SoulKids pentru copilul tău:

  1. La SoulKids copiii își vor îmbunătăți stima de sine și încrederea în sine. Vor învăța abilitățile necesare pentru a fi fericiți și a avea succes în orice își propun să realizeze.
  2. Ei vor învăța cum lucrează mintea lor. Vor învăța cum să-și identifice punctele forte și să construiască pe ele pentru a atinge excelența.
  3. Ei vor învăța să fie buni lideri, dar și să fie de ajutor și să dea ce e mai bun pentru binele echipei când au rolul de coechipieri. Vor învăța să recunoască importanța lucrului în echipa.
  4. Ei vor descoperi importanța comunicării eficiente, și își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare.
  5. Ei vor deveni conștienți de faptul că potențialul lor este nelimitat, și vor învăța să recunoască și să elimine prejudecățile care îi limitează. Vor învăța să se concentreze pe un obiectiv, și să  fie motivați pentru îndeplinirea acestuia.
  6. Ei vor învăța că pot crea viața pe care și-o doresc, și să-și asume responsabilitatea pentru aceasta.
  7. Ei vor învăța să aibă o minte deschisă, și să învețe de la oricine și orice ne înconjoară. Viața devine în sine un profesor, după cum învățarea și dezvoltarea personala devin un mod de viață.
  8. Ei se vor distra de minune jucându-se și ascultând povești, dar în același timp vor învăța lecții esențiale pentru viitorul lor.

SoulKids este un program interactiv, dinamic și care are foarte mare impact asupra copiilor. Pentru ca fiecare copil să primească atenție personalizată, grupele vor fi de maxim 8 copii.

Dăruiește copilului tău experiența SoulKids și vei vedea diferența.

Înscrie-te la Newsletter

Și vei primi informații utile despre educație și parenting

Rezervă o conversație gratuită aici

Află cum îl poate ajuta life coachingul pe copilul tău!

Completează formularul de mai jos și eu te voi contacta pentru a stabili împreună ziua și ora întâlnirii.

Îți voi răspunde într-un interval de 24 de ore.