fbpx

Este o poveste care nu are neapărat o explicație logică, ci este despre cum drumul meu s-a luminat atunci când am avut o anumită intenție. Și da, este un lucru pe care mintea mea logică, de dinaintea acestei experiențe, nu l-ar fi crezut.

Povestea începe în 2015 când, după ce fetița mea cea mai mică a plecat să studieze la o universitate în Olanda, m-am văzut și eu cumva într-un punct zero. Fetele mele aveau viața lor, iar eu aveam încă să descopăr următorul meu rol în lume.

Și pentru ca schimbarea să fie și mai mare, aveam să încep acest demers într-o țară nouă, într-o lume cu totul diferită, și anume la Singapore.

Acolo soțul meu lucra deja, și eu aveam luxul de a alege ce vreau să fac, fără să am niciun stres de ordin financiar. Oportunitatea s-a ivit când o prietenă, care știa că aș vrea să caut ceva de făcut, mi-a spus despre un anunț pe Facebook. Sally căuta pe cineva part time pentru un admin job. Am trimis un cv, și am fost invitată la un interviu.

Era primul job la care aplicasem, iar când m-am prezentat la interviu, am cunoscut-o pe Sally. Eu nu făceam niciodată o primă impresie bună, pentru că, pe vremea aceea, eram anxioasă atunci când cunoșteam pe cineva nou. Mare mi-a fost mirarea să văd că Sally mi-a scris apoi un mail, m-a invitat la următorul interviu, apoi m-a angajat.

Privind retrospectiv, nu exista o explicație pentru care să primesc acest job, eram puțin în altă poveste, vorbeam engleza cu accent și mai și trebuia să caut cuvinte. Nu scriam suficient de bine. Sally trebuie să fi văzut dincolo de suprafață. Ea a avut mai mare încredere în mine decât aveam eu pe atunci.

SoulCentre avea și acest program pentru copii numit SoulKids, și Sally a fost cea care m-a încurajat să devin SoulKids Mentor. Am spus da, am făcut trainingul, și am devenit mentor pentru programele SoulKids. M-am îndrăgostit de acest program pentru copii pentru că am văzut diferența pe care o face în viața lor. Aveam un rol de suport, iar accentul meu era același. Totuși, încet încet, cu încurajarea lui Sally și a managerului programului, Vidhya, am început să devin din ce în ce mai bună.

Am simțit că asta este pasiunea și menirea mea. Sally văzuse asta înainte să văd eu asta.

În 2018 m-am mutat în Romania, și SoulKids a venit cu mine. Calea nu a fost ușoară sau lipsită de obstacole, dar am învățat că, atunci când faci ceva ce te pasionează, cu multă dragoste, motivația ta va învinge teama sau incertitudinea.

SoulKids a devenit un succes, și cu fiecare copil pe care îl ajut, simt că mi-am împlinit menirea.

Succesul a fost așa de mare încât, după 2 ani de SoulKids, cât timp eu am fost singurul coach acreditat aici, Sally și Vikas au fost de acord să vină în România și să facă aici un training pentru Coaching cu metoda SoulKids. În ianuarie s-a întâmplat acest lucru, și în curând voi avea 14 colege noi, cu care o să faceți cunoștință în curând.

Iată-mă deci, având succes cu proiectul SoulKids în România, au fost 2 ani plini de împliniri. Sunt din nou într-un punct în care mă văd în situația să decid care va fi următorul meu pas. Mereu am fost atrasă de viața sănătoasă și cumva am cochetat cu ideea de a avea propria mea grădină, să cresc găini :), ba chiar unii prieteni știu că mă gândeam și la capre.

Schimbarea stilului de viață ar fi radicală, oare să fac pasul?

Chiar în momentul acesta din viața mea, când dorința a fost și mai mult accentuată de statul în casă prelungit, și de descoperirea oportunității de a lucra cu copiii online, apare clarificarea, care vine tot de la Sally.

Sally a creat un program online care se numește Passion and Purpose, în care își propune să ajute participantele să-și descopere pasiunea și menirea în viață. Nu a trebuit să mă gândesc de 2 ori înainte să mă înscriu. În fond Sally a fost cea care m-a adus până aici.

Nu am știut niciodată ce înseamnă un chart bazat pe data mea de naștere, și numerologia chinezească. Sally însă este foarte bună la asta. Încă înainte să începem, am trimis datele cerute, și intenția. Intenția mea a fost chiar asta, să-mi dau seama care va fi următorul meu pas.

Răspunsul a fost unul care mi-a dat claritate, se pare că sunt menită să spun povești și să strălucesc:

  • Xin metal are natural story tellers and performers, so they are good at bringing their messages across.
  • Xin day masters are dazzling and catch the attention of others. 
  • They should associate with high end, exclusive brands and market the ideas of enjoying the finer things in life. 

Diamantul este îngropat în pământ, el trebuie adus la suprafață și șlefuit, Sally a făcut asta pentru mine.

Mesajul meu către Sally imediat după ce am primit chartul a fost: ‘so no more chickens in my life?’ , iar răspunsul ei a fost: ‘only high end chickens’

Încă trebuie să descopăr pașii următori pe care îi voi face, pentru că asta e doar începutul. O să vă țin la curent.

Dacă vreți să aveți această experiență, (primele două grupe din program sunt pline), dar mai este șansa să se mai formeze, așa că dacă doriți să încercați, vă rog să-mi scrieți un email la info@danailies.ro

Înscrie-te la Newsletter

Și vei primi informații utile despre educație și parenting

Rezervă o conversație gratuită aici

Află cum îl poate ajuta life coachingul pe copilul tău!

Completează formularul de mai jos și eu te voi contacta pentru a stabili împreună ziua și ora întâlnirii.

Îți voi răspunde într-un interval de 24 de ore.