fbpx
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cum să Deveniți Părinți și Profesori aproape de copii – Curs pentru Părinți și Educatori

iulie 24 @ 15:25

Doar până pe 17 oct reducere de 50%, de la 600 RON la 300 RON

Cum să Deveniți Părinți și Profesori aproape de copii – Curs pentru Părinți și Educatori

Într-o lume agitată și în continuă schimbare, relația dintre părinți și profesori și copiii lor este mai importantă ca niciodată.

Înțelegerea profundă, încrederea și sprijinul oferit de adulți pot avea un impact semnificativ asupra dezvoltării și bunăstării copiilor. Cu toate acestea, nu există un manual universal pentru a deveni părinți sau profesori perfecți. Cu toate acestea, există un curs dedicat, special conceput pentru a vă ajuta să fiți aproape de copii, să câștigați încredere și să contribuiți la dezvoltarea sănătoasă a acestora.

Cursul „Cum să Deveniți Părinți și Profesori aproape de copii” este o oportunitate unică de a vă dezvolta abilitățile esențiale pentru a vă ghida copiii și elevii într-o călătorie plină de învățare și dezvoltare sănătoasă. Acest curs a fost creat cu pasiune și expertiză de către specialiști în dezvoltarea copilului, psihiatri și pedagogi, pentru a oferi părinților și profesorilor resursele necesare pentru a face o diferență reală în viața copiilor.

Iată câteva aspecte esențiale acoperite în cadrul acestui curs:

Comunicarea Empatică: Înțelegerea și practicarea comunicării empate cu copiii sunt abilități esențiale. Aflați cum să ascultați cu atenție, să recunoașteți și să validați sentimentele lor, și să răspundeți cu empatie.

Stilurile de Parenting și Educație: Cursul explorează diferitele stiluri de parenting și de educație, ajutându-vă să găsiți un echilibru între a fi autoritari și a fi prieteni. Veți învăța cum să stabiliți limite clare și să încurajați autonomia și încrederea în sine a copiilor.

Gestionarea Conflictelor: Conflictul face parte din orice relație, dar învățați cum să-l gestionați într-un mod sănătos și constructiv, astfel încât să se transforme într-o oportunitate de învățare și dezvoltare.

Înțelegerea Dezvoltării Copiilor: Cursul vă va ajuta să înțelegeți fazele dezvoltării copiilor și să adaptați așteptările și strategiile în funcție de nevoile lor specifice.

Promovarea Autonomiei și Încrederii: Veți descoperi modalități de a încuraja inițiativa, creativitatea și încrederea în sine a copiilor, astfel încât să devină adulți siguri de sine și independenți.

Gestionarea Stresului și a Presiunilor Sociale: Cursul vă va oferi instrumente pentru a vă ajuta pe voi și copiii voștri să gestionați stresul și presiunile sociale, contribuind la dezvoltarea unei stări de bine mentale și emoționale.

Construirea Relațiilor Durabile: Învățați cum să construiți relații solide și deschise cu copiii și să colaborați eficient cu alți adulți implicați în viața lor, cum ar fi profesorii sau alți membri ai familiei.

Cursul este conceput pentru a fi interactiv și practic, cu studii de caz, exerciții și sesiuni de discuții. În plus, veți avea acces la resurse suplimentare și sprijin continuu pentru a vă ajuta să aplicați cunoștințele în viața de zi cu zi.

În final, „Cum să deveniți părinți și profesori aproape de copii” reprezintă o oportunitate valoroasă de a vă dezvolta abilitățile necesare pentru a vă conecta profund cu copiii, pentru a le oferi sprijin și pentru a-i ghida pe drumul dezvoltării sănătoase. Aceasta este o investiție în viitorul lor și în relația voastră cu ei, care va avea un impact pozitiv pe termen lung asupra vieților lor. Începeți această călătorie importantă și benefică astăzi, pentru un viitor mai fericit și mai sănătos pentru toți.

Dacă vrei să te înscrii la acest curs, te rog să completezi formularul de mai jos:

 

Detalii

Dată:
24 iulie 2024
Oră:
15:25
Etichete Eveniment:
, ,

Înscrie-te la Newsletter

Și vei primi informații utile despre educație și parenting

Rezervă o conversație gratuită aici

Află cum îl poate ajuta life coachingul pe copilul tău!

Completează formularul de mai jos și eu te voi contacta pentru a stabili împreună ziua și ora întâlnirii.

Îți voi răspunde într-un interval de 24 de ore.