fbpx

Povestea mea începe cu un post pe Facebook unde Sally Forrest vroia să angajeze pe cineva part-time la SoulCentre. La momentul respectiv, mă mutasem de curând în Singapore, nu știam nimic despre SoulKids, dar căutam un job, așa că am trimis un email. Această acțiune mi-a schimbat viața.

Am devenit parte a unei echipe de oameni minunați care m-au încurajat și ajutat incă din primul moment.

Când a apărut oportunitatea de a participa la trainingul pentru a deveni SoulKids Mentor, și Sally mi-a oferit această oportunitate, am fost foarte fericită și sigură că va fi o experiență minunată.

Nimic nu m-ar fi putut pregăti însă pentru ceea ce este acest curs. Vikas Malkani este cel mai înțelept om pe care îl cunosc, dacă nu cel mai înțelept om pur și simplu. El poate să-ți spună o singură frază care îți va schimba viața pentru totdeauna. El are un fel de a dezvălui cele mai adânci secrete ale existenței în cel mai simplu mod posibil.

SoulKids Mentor Training îți schimbă modul de a-ți trăi viața. Te face mai bun ca om și un foarte bun părinte. Merge până în cele mai ascunse părți ale sufletului tău, te face să-ți reevaluezi mentalitatea, condiționările, credințele care te limitează, te face să ai încredere în tine și iți dă instrumentele pentru a-ți crea propriul succes și propria fericire.

Acest training te ajută în primul rând pe tine ca persoană și numai după aceea te instruiește cum să-i înveți pe copii. Prima lecție a fost că nu poți să dai ceva ce tu nu ai.

Un SoulKids Mentor inspiră, nu transmite pur și simplu informații. Ca mentor trebuie să aplici lecțiile pe care le transmiți în viața ta întâi, trebuie să fii lecțiile, nu numai să le spui. De aceea programul are un așa mare impact, pentru că se adresează sufletului copilului, nu numai minții.

Și partea cea mai interesantă din toate, este că asta se întâmplă într-o atmosferă relaxantă, în care te simți bine, prin povești și jocuri. Copiii și adulții învață cel mai bine când se simt bine și interacționează.

Am devenit SoulKids Mentor în Mai 2016 și de atunci am asistat-o pe Vidhya, Managerul programului, la toate programele SoulKids organizate de SoulKids Academy în Singapore.

Nu este răsplată mai mare decât să vezi fericirea și bucuria din ochii copiilor care te ascultă spunându-le povești.

Putem vedea copiii schimbându-se față de momentul când intră pe ușă prima oară.

Ei vin puțin sfioși, neștiind despre ce va fi vorba și ce să aștepte. La început sunt tăcuți și nu interacționează foarte mult, dar la sfârșitul programului ei sunt extrem de încântați și încrezători.

Când își întâlnesc apoi părinții ei sar încolo și încoace și încearcă să le spună părți din poveștile pe care le-au auzit. O experiență extraordinară pentru mine sunt îmbrățișările pe care copiii ni le dau când pleacă.

Nu poate fi răsplată mai mare decât să citești testimonialele lor în care spun: “SoulKids m-a ajutat să-mi înving frica” sau “SoulKids m-a făcut mai încrezător” sau “ SoulKids este extraordinar”

Fiecare copil care participă la program este unic și special. Nu numai ei învață de la noi, și noi ca mentori învățăm multe lucruri de la ei. Fiecare program SoulKids la care am participat m-a făcut mai încrezătoare și m-a învățat lecții importante.

SoulKids dă copiilor abilitatea de a-și construi o viață fericită și plină de succes, să aibă o minte deschisă, să gândească pozitiv, să se concentreze și să fie perseverenți, să aibă o viziune pentru viața lor, să știe cum să se comporte cu bullies sau cu persoanele negative din jurul lor.

Privind înapoi, mă simt recunoscătoare pentru că am avut această oportunitate.

M-am bucurat de fiecare clipă petrecută la SoulKids Singapore și acum sunt gata să iau acest program cu mine în România.

Mulțumesc Sally, Vikas si Vidhya pentru că m-ați ajutat și încurajat în fiecare moment, vă voi fi mereu recunoscătoare.

Îmi închei povestea sfătuind părinții să dăruiască copiilor lor experiența SoulKids. Aceasta le va da instrumentele necesare pentru a fi pregătiți să aibă succes indiferent de cum va arăta lumea de mâine, și să fie fericiți.

Nu știm ce ne aduce viitorul, și asta e ceva ce nu depinde de noi. Dar cu siguranță depinde de noi cum ne pregătim pentru viitor. SoulKids îl va face pe copilul tău să fie flexibil și să se adapteze oricărei schimbări, să aibă o minte deschisă și să spună da provocărilor.

Poți aștepta școala să prindă din urmă vremurile, sau îl poți ajuta să câștige încredere în el în afara școlii (dacă nu chiar împotriva școlii).

Eu vă aștept cu drag!

Înscrie-te la Newsletter

Și vei primi informații utile despre educație și parenting

Rezervă o conversație gratuită aici

Află cum îl poate ajuta life coachingul pe copilul tău!

Completează formularul de mai jos și eu te voi contacta pentru a stabili împreună ziua și ora întâlnirii.

Îți voi răspunde într-un interval de 24 de ore.